Nordisk jul – sæsonens trends 2016

Julekollektion fra Georg JensenFans af nordisk design glæder sig i denne tid: Alt det, der gør skandinaviske design til noget ganske særligt – naturens materialer, funktionelle former og gode farver – dominerer denne jul. Oplev, hvordan verdensberømte brands som ferm Living og Stelton forener deres kærlighed til naturen med højtidens funktioner.

Blide nuancer møder lige linjer i de nye juleprodukter med hang til guld og messing. Det elegante tilbehør spreder julehygge i hjemmet med små, finurlige detaljer.

Juleprodukter med skandinavisk charme

Vores skandinaviske brands fører an: Stelton præsenterer sine første julekollektioner: Serierne Tangle og Nordic forener elegant julepynt og højtid i børstet messing. ferm Living stråler igennem med sine minimalistiske former og grafiske mønstre – i messing eller naturtræ. Med Winterland Trees beviser det danske brand endnu engang, at prangende tilbehør matcher naturligt trædesign. De kontrastfyldte materialer skaber begejstring, mens farvetonerne sørger for æstetiske harmoni.

Nordic-julepynt fra Stelton Winterland julesok fra ferm Living Winterland træ fra ferm Living

Kählers design fokuserer på hvide og lyse nuancer. Brandet har lanceret en række tilbehør i deres julekollektion, som leder tankerne hen på Skandinaviens dybe skove og vinterens farverige nuancer. Den nære relation til naturen er ikke kun et dansk fænomen, og Jan Kurtz gør sit for at tage noget af æren også. Det tyske brand, som er kendt for sine moderne og naturlige design i træ, spreder glæde med produkter i massiv teak. Strukturer, knaster og linjer i træmaterialet giver figurerne charme og gør hver elg og hvert træ unikt.

Nobili fyrfadsstage fra Kähler Design Huse til fyrfadslys til jul Jan Kurtz – juletræ

De nye juleprodukter byder velkommen til stjerner, grantræer, engle og alle julens symboler, som ligger vores hjerte nær på denne tid af året. Alle er de et smukt bevis på, at julen ikke behøver være prangende, men at enkel elegance og glæde også kan gøre det!

Stjernelampen til fordel for orkanen SandyEt skønt eksempel er den smukke håndlavede stjernelampe fra Le Klint. Nænsomt foldet i hvid og badet i varmt lys spreder julelampen god stemning uden at dominere i rummet.

Figurer designet med kærlighed til at samle på og beundre

Det traditionsrige brand Alessi har altid stået for genkendelighed og farverigdom. Hvert år vinder brandet nye hjerter med deres sjove julepynt, og i år er ingen undtagelse. 2016 byder på smukt dekorerede porcelænsklokker med figurer fra krybbespillet. De er designet af Marcel Wanders, der er kendt for sine usædvanlige design. De uendeligt mange detaljer gør Jesusbarnet, Maria, Josef, stjernen og englen til helt vidunderligt julepynt – og fantastiske samlerobjekter.

Under navnet A di Alessi præsenterer brandet også Presepe krybbespillet af designeren Massimo Giacon. De små figurer er hånddekorerede og inspirerede af 70'ernes reklamefigurer.

Holy Family julepynt fra Alessi Presepe krybbespil fra A di Alessi "Get Nuts!" Frugtskål fra A di Alessi

Og nu vi er i gang med at lege: I år får du også chancen for at give dine træfigurer fra Kay Bojesen nissehue på. Aben i træ og hans dyrevenner får nissehuer på, der passer til højtiden. Kan købes på Connox fra slutningen af november.

Skagerak – grantræ, 17 cm, teakVores anbefalinger til dig:JulepyntSe nu!

Vare fra 27.10.2016

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Lignende poster

Kollektioner


Flere emner