10 ting, der gør påsken 2015 til noget ganske særligt

Kærligt designet trækaninPåsken nærmer sig. De små kan næsten ikke vente, til påskeharen kommer, og de skal ud at lede efter farverige æg og slik. Der venter også os mange spændende ting: Design- og forårsnyheder til hjemmet, der vil få vores hjerter til at banke hurtigere i forventningens glæde over denne kristne højtidelighed. De fortæller os: At vinteren er slut. Ti ting, der gør, at påsken 2015 bliver noget ganske særligt!

1. Kaninen af træ fra Kay Bojesen Denmark

"Et enestående eksemplar i kollektionen af smukke, uproportionerede dyr. Han kom til Påske, og han blev. Han kigger på, mens de andres leg bliver vildere og vildere ", blev der sagt om kaninen af træ. Den lille kanin er ikke alene, den er en del af en større kollektion af dyr af træ, designet af Kay Bojesen mellem 1935 og 1957. Ja, han kom til Påske, og han blev – det er sikkert og vist!

2. Grass vase fra Normann Copenhagen

Grass tager foråret med ind i dit hjem. Grass er fremstillet af keramik og er inspireret af grøftekanten Designerne Karen Kjældgård-Larsen og Tine Broksø fra Claydies syntes, at en grøftekant med vilde blomster var et smukt billede fra den danske natur. Tag en Grass vase, og sæt en enkel mælkebøtte, en tidsel eller andre vilde blomster i den – og nyd et stykke ægte natur!

3. Hoptimist Bunny Baby Bimble

Den lille kanin fra Hoptimist vil få humøret i vejret – ligesom dens navn allerede formår. Den glade Hoptimist-familie fra 1970'erne er blevet udvidet med et påske-medlem. Den lille fjeder mellem mave og hoved får Bunny Baby Bimble til at hoppe hele tiden. Det er en fryd for øjet – både børn og voksne vil elske den.

4. Clack Standard æggeåbner fra Take2 Design

At skære eller at bryde: det er spørgsmålet – om, hvordan man får hul på et æg – især i påsken. I hvert fald indtil du har mødt æggeskalsbryderen/-skæreren Clack. Det stilfulde stykke værktøj åbner såvel et blødkogt som et hårdkogt æg pænt og præcist. Sådan fungerer den: Placér æggeåbneren på ægget, træk kuglemekanismen op i toppen, og lad den falde ned – Clack! Æggeskallen har nu en fin perforering hele vejen rundt. "Jeg har ventet hele mit liv på et guddommeligt redskab som dette…", har David Z. sagt om æggeåbneren. Farvel til skadede fingre og knust æggeskal!

?

5. CO9 Mini fra Fatboy

CO9 Mini er en lillebror til CO9 pudekaninen fra Fatboy, en sækkestol, der ligner en kanin. Det bløde, stonewashed bomuldsstof gør den hyggelige kanin slidstærk og blød – en hilsen fra Påskeharen!

6. Unikko bordløber fra Marimekko

Maija Isola berømte blomsterdesign er friskere og nyere end nogensinde før, selv om det er skabt i 1964. Det vil få påskebordet til at skinne. Unikko betyder "valmue" på dansk. Bordløberen fanger den smukke natur i et skinnende, fortryllende mønster.

7. Æggebakke af beton fra Korn Produkte

Den klassiske æggebakke fremstillet af beton er en sjov idé til påsken – som speciel frugtskål, som holder til mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr eller ganske enkelt bare til pynt. Du opdager først, hvad bakken er lavet af, når du kommer helt tæt på.

8. Origo æggebæger fra Iittala

Selv om du måske ikke har hørt navnet "Origo" før, genkender du ganske sikkert de farverige striber. Alfredo Häberlis berømte mønster er uforglemmeligt – og charmerende. Designet har fået mange internationale priser, som for eksempel iF Design Award i 2002, Excellent Swedish Design Award i 2001 og den japanske pris Zakka of the Year i 2001. Som det hører sig til på påskebordet omfatter Origo stellet også et æggebæger. Det bliver et skønt påskemorgenbord!

9. Design with Light glaskrukke fra Holmegaard

Vi har holdt af den buttede Design with Light glaskrukke fra Holmegaard siden 2013. Siden 2015 har man også kunnet få elegante krukke i en semi-transparent hvid. Fyld glaskrukken med en buket friske blomster, eller få et blidt lysskær gennem det mælkefarvede glas med et stearinlys til påske. Måske vil påskeharen endda efterlade et par påskeæg til dig i den. Det er længe siden, vi har haft så fin en påske!
Rosendahl – Kay Bojesen trækaninVores anbefalinger til dig:PåskegaverSe nu!

10. Urban insekthotel fra Wildlife World

De stigende temperaturer tiltrækker insekterne i din have. Urban insekthotellet er tiltænkt vilde insekter i storbyerne. De små rum og sprækker i hotellet er store nok til, at biller, sommerfugle og edderkopper kan leve der om sommeren og til at gå i hi og overvintre i om vinteren.
Welthungerhilfe hare

Et spørgsmål om kærlighed...

Vil du give dem, du holder af, en ganske særlig overraskelse til påske? Ikke noget stort, men noget helt specielt? Giv en donation til hjælpeorganisationen German Agro Action Welthungerhilfe. Den berømte organisation har føjet en origami-hare til familien.

Ved at købe haren for ///EUR 25 vil du støtte "grønne skoler" og uddannelsesprogrammer for unge "økoprenører". På sådanne skoler bliver børnene bliver gjort opmærksomme på det unikke økosystem, de lever i. De lærer, hvor vigtigt det er at beskytte biodiversiteten, og hvor vigtigt det er med bæredygtige ressourcer.
Vi er stolte af at kunne støtte projekterne i Welthungerhilfe. Vi beder også jer om at støtte dem.

Vare fra 19.03.2015, af Anja Beckmann

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden