Små overraskelser – de bedste hjemmelavede pakkekalendere i 2016

Adventskalender 24 dage af Design Letters i grønt

24 dage, 24 små overraskelser – december er årets dejligste tid. Tilbage i det 19. århundrede skabtes en tradition, hvor man talte ned til jul ved at sætte 24 billeder op på væggen. I dag har vi mange forskellige pakkekalendere fra de klassiske chokoladejulekalender til flotte designerkalendere fra topbrands. Vi giver dig de smukkeste designerpakkekalendere, som du kan fylde med små gaver eller noter til en af dine kære.

Hvis du vil have noget mere spændende end en almindelig chokoladekalender, men ikke har tiden til selv at lave noget, har vi forskellige smukke pakkekalendere, du kan fylde. Giv nogen en betænksom og kreativ adventsgave, og fyld hver lille låge eller lomme med små gaver og godter. Du kan vælge lige, hvad du vil lægge i hver låge og skabe en helt personlig pakkekalender til en særlig person. Se på de mange forskellige designerpakkekalendere, du kan give dit eget personlige touch. House pakkekalenderen fra ferm Living er et særlig populært valg.

Hus adventskalender af ferm Bor i smal / mørkegrøn

Hus adventskalender af ferm Bor i bred / mørkegrøn
Adventskalender 24 dage af Design Letters i grønt
 
 

Der er masser af inspiration til små gaver til din pakkekalender i vores kategorier Personlige, Kontortilbehør eller Dekoration. Eller hvad med en sød nøglering, et kaffekrus eller en speciel kuglepen?

ferm Living – julekalenderhus 4 lommer, roseVores anbefalinger til dig:JulekalendereSe nu!

Adventslys er et godt alternativ til personlige pakkekalendere og er også en fantastisk gave.

Mor dig med kreativitet! Husk at sende os dine billeder på Facebook. Vi vil gerne se dem.

Vare fra 11.11.2017, af Anja Beckmann

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Lignende poster