1 produkt | 3 blogge: Test af KitchenAid donut-bageform

KitchenAids doughnut-form til en hurtig godbid.Vores serie "1 produkt | 3 blogge" er allerede kendt. Efter positiv feedback fra Rig-Tig-bageformene præsenterer her tre bloggere donut-sættet fra KitchenAid. Og bageformen overbeviser: Det er nemt at tilberede velsmagende bagværk i den – sødt og lækkert. Det viser tre bloggere, som har modtaget donut-bageformen fra os for at teste den. De små resultater er alle meget velsmagende i hver af formerne. Se selv her!

Ja, KitchenAid producerer ikke bare de berømte køkkenmaskiner. Donut-serien består af to bageforme til hver 6 donuts. KitchenAid fremstiller formene i 8 mm tykt, slidstærkt stål. Med non-stick-belægning er bagværket nemt at få ud af formene. Donut-formen tåler maskinopvask, så den er nem at gøre ren. Ramona, Christina og Madeleine har testet donut-formen – og skabt nogle donuts, der vil få dit bagerhjerte til at smelte.

Rabarberyoghurt-donuts med jordbærglasur

Ramona fra KochzereMoni (tysk blog) bagte donuts for første gang i sit bloggerliv med vores donut-bageform. Men wow!, det mærker man ikke med disse små, saftige og farverige kunstværker! På billederne ses rabarberyoghurt-donuts med jordbærglasur. Hvordan donut-formen fyldes jævnt, og hvordan man får sådan en flot, rød glasur kan du læse på hendes blog. Opskriften (tysk opskrift).

?

Sprøde foccacia-donuts med tre forskellige slags fyld

Har du nogensinde drømt om at bage noget andet end donuts i en donut-bageform? Madeleine fra Backstübchen (tysk blog) tog udfordringen op. Hun testede italiensk mad, fordi hun og Flo elsker Italien. De besluttede sig for at bage foccacia – i tre varianter. "Foccacia er alletiders brødtype, der er nem at bage og smager meget lækkert" (frit oversat), forklarer Madeleine. Det klassiske flade brød bliver helt fantastisk i donut-bageformen. Og der er noget for enhver smag: parmesan og bacon, tomater og basilikum samt oliven og oregano! Opskriften (tysk opskrift).

?

Kage-donuts

Christina fra Heiß und Innig (tysk blog) gjorde også arbejdet for os. Hun koncentrerede sig om klassiske donuts med et strejf af muskat og kanel. På toppen kom der et lag af mørk chokolade og ristede nødder – mums! Christina blev meget overrasket, da hun tog helt runde donuts ud af bageformen. Og ja, som du måske har gættet, fik minidonutsene ikke lov at ligge længe. Opskriften (tysk opskrift).

?

Kan du lide donuts? Find opskrifterne på den enkelte blog. Donut-bageformen fra KitchenAid fås i interiørshoppen. God fornøjelse med at bage, eksperimentere og smage!

Vare fra 11.05.2015, af Anja Beckmann

Tags: Bagetilbehør
Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Lignende poster