1 Produkt | 3 Blog: Test af Magic Grip ildfast fad

Magic Grip ildfast fad kombinerer elegant design med imponerende funktionalitetMagic Grip ildfast fad fra Kahla glider ikke, ridser ikke og klirrer ikke, siges det. Men er det virkelig så bekvemt at lave mad, bage og servere med fadet? Det ville vi teste, og vi bad tre bloggere om at gøre det for os, ligesom vi gjorde med donut-bageformen fra KitchenAid. Lena, Anne og Theresa var så venlige at teste vores ildfaste fad. Og resultatet blev tre retter, som vil har glædet os til at præsentere for jer – solide og søde retter.

Lad os starte med produktet. De ildfaste fade er en del af Magic Grip serien fra den tyske producent Kahla. Alle produkter i denne porcelænskollektion har en bund af silikone, der sørger for, at fadene ikke glider eller klirrer. På den måde beskyttes sarte overflader. Det er ikke længere nødvendigt at holde på det varme fad med en grydelap, når der skal serveres. Fadet bliver stående, hvor det er. Og madresterne kan simpelthen dækkes med det praktiske porcelænslåg. De traditionelle værdier og kravet om høj kvalitet – "Made in Germany" – er grunden til, at Magic Grip ildfaste fade er ovnfaste, tåler maskinopvask og opvarmning i mikrobølgeovn. Det er ikke underligt, at serien har vundet Red Dot Award

Provencalske ovnbagte tomater

Lena fra Ma Vie Est Délicieuse forkortede ventetiden inden sin ferie i Frankrig i september med at teste vores ildfaste fad. Den intense duft af provencalske retter, det store udvalg af grøntsager og den kølige og forfriskende rosévin symboliserer sommer og sol for Lena, som hun skrev. Hun gav os en del af i den følelse med sin ret: provencalske ovnbagte tomater. Og det ildfaste fad bestod prøven: Magic Grip gled ikke væk, klirrede ikke og ridsede ikke den overflade, det stod på. Det praktiske låg blev endda brugt til at opvarme brødet med gedeost. Lækkert!
Opskriften.

?

Rabarber-crumble med vaniljeis

Anne fra Maditas Haus kan lide søde retter – især med rabarber. Hun testede vores Kahla ildfaste fade ved at tilberede rabarber-crumble med vaniljeis. Kirsebær og is tog lidt af syren ud af kagen. Låget på Magic Grip ildfast fad brugte Anne som tallerken. Dette er en fantastisk opskrift, der passer perfekt til de første sommerdage!
Opskriften er her.

?

Ratatouille à la Rémy

Theresa fra The.Waitress. tager os med sin ret tilbage til barndommen. Hun brugte vores ildfaste fad til at tilberede (Disneys berømte) ratatouille og har derfor kaldt retten "Ratatouille à la Rémy". Rémy? Det er den lille mus fra Disney-filmen, som begejstrer den ubehagelige madanmelder Ego med det traditionelle bondemåltid – ligesom den også har begejstret Theresa. Hendes helt personlige ratatouille siger det hele. I stedet for at stege den på en pande har hun bagt den i ovnen med vores Magic Grip ildfaste fad. En smuk idé!
Find opskriften her.

?

Kan du lide retterne? Opskrifterne findes på bloggene, og Magic Grip ildfast fad og andre produkter i Magic Grip serien fra Kahla fås her. God fornøjelse med retterne og med at eksperimentere og smage løs!
Kahla – Magic Grip ovnfast fad med låg, hvidVores anbefalinger til dig:Kahla – Magic Grip ovnfast fad med lågSe nu!

Vare fra 11.06.2015

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Lignende poster