1 produkt | 3 blogge: Test af Rig-Tig bageform

Rig-Tig fra Stelton bageformBageformene fra Rig-Tig fra Stelton kan skabe ægte kunstværker. De begrænser ikke din kreativitet. Vi gav de usædvanlige bageforme til tre bloggere og var spændte på, hvad de ville få ud af dem. Se resultatet her!

Bananskiver med forårsfornemmelser

Renate fra Gutes für Leib & Seele (tysk blog. Oversat: Godt for krop og sjæl) lavede en god banankage med bageformene. Hun placerede Rig-Tig bageformene inde i hinanden og hældte en tredjedel af dejen i den midterste form. Resten af dejen farvede hun med frugtfarve og hældte i den inderste og den yderste form. På den måde blev al dejen bagt samtidig, og resultatet blev både lækkert og farverigt. Banankagen er rigtig god med et lille glas rosé! Opskriften. (Opskrift på tysk)

?

Søndagskage – tre i én!

Kirsten fra Photography & More by Kikilotta (tysk hjemmeside) bagte en farverig søndagskage. Eftersom hendes søn ville have en kage med nødder, og hendes mand har hasselnøddeallergi, men elsker chokoladekage, og hun selv ønskede en spelt-æbletærte, bagte hun en nødde-chokolade-spelt-æbletærte. Derfor fyldte hun tre forskellige deje i de tre forme. Resultatet er et lækkert kompromis – i bogstavelig forstand!

?

En anderledes marmorkage

Tina og Denise fra den tyske blog Blondie & Brownie gjorde også arbejdet for os. De eksperimenterede med forskellige smage og lavede en marmorkage, der er noget anderledes: almindelig dej, med chokolade og med grøn te. Flødeskum og påskeæg pynter kagen, så den passer til højtiden. Den er hurtigt rørt sammen, da alle deje har samme grunddej. Alle bageformene er bagt samtidig. Sådan kan man trylle helt fantastisk bagværk frem med et minimum af indsats, når man bruger Rig-Tig bageformene. Her er opskriften (på tysk).

?

Kan du lide kunstværkerne? Opskrifterne findes på bloggene, og Rig-Tig bageformen fås her i interiørshoppen. God fornøjelse med at bage, eksperimentere og spise resultatet!

Vare fra 18.03.2015, af Anja Beckmann

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Lignende poster