1 produkt | 3 blogs: Rig-Tig bradepanden sat på prøve

Rig-Tig by Stelton bageformeRig-Tig by Stelton kan skabe ægte kunstværker. Kreativiteten kender ingen grænser. Vi lagde den usædvanlige bradepande i hænderne på tre bloggere, og vi var spændte på at se, hvad de ville gøre med den. Tag et kig selv!

Rig-Tig bradepanden består af tre former i forskellige størrelser, som alle passer ind i hinanden. Så du kan bage flere kager i forskellige størrelser eller kombinere formerne og fremtrylle en kage med flere smagsvarianter. Under alle omstændigheder giver formen masser af plads til at eksperimentere og prøve. Renate, Kirsten, Denise og Tina forsøgte sig med den usædvanlige bradepande - og skabte kager, der frister til at snacke.

Bananskiver med forårsfølelse

Renate vonGode ting for krop & sjæl har bragt den klassiske bananskåret i (den) form, hun har givet den et nyt look . For at gøre dette satte Renate alle tre Rig-Tig-bageforme ind i hinanden og fyldte en tredjedel af dejen rent i den midterste form. Hun farvede resten af dejen med madfarve og fyldte den i den indre og ydre form. Så hun kunne bage alt sammen og fik så et farverigt resultat. Banana Square ser godt ud med et strejf af pink!Til opskriften.

?

Søndagskage - tre i én!

For Kirsten fraPhotography & More by Kikilotta viste det sig at være en farverig søndagskage. Fordi hendes søn gerne ville have en nøddekage, hendes mand har hasselnøddeallergi og elsker chokoladekage, og hun ville selv have en speltæblekage, hun bagte en nøddechokoladespeltæblekage. For at gøre dette udfyldte hun alle tre formularer med forskelligt indhold. Et sødt kompromis - i ordets sandeste betydning!

?

Marmorkage med en forskel

Tina og Denise fraBlondie & Brownie havde også travlt. Du har eksperimenteret med forskellige smagsvarianter og bagt en speciel slags marmorkage – ren, med chokolade og matcha. Fløde og påskeæg pynter kagen til påske. Det blandes hurtigt sammen, fordi hver dej har den samme grunddej. Alle former kan bage sammen. Med Rig-Tig bageformene kan du med en lille indsats fremtrylle et helt specielt bagt produkt.Til opskriften.

?

Kan du lide kunstværkerne? Du kan finde opskrifterne på de respektive blogs, Rig-Tig bradepanden fås hos os. God fornøjelse med at bage, eksperimentere og feste!
Rig-Tig – bageformeVores anbefalinger til dig:Madlavnings- og bageformeSe nu!

Vare fra 18.03.2015

Alle varer fra denne kategori Connox produktverden

Lignende poster