Dancook

Dancook kombinerer eksklusivt skandinavisk design med solid kvalitet og høj funktionalitet i deres produkter. Dancooks historie begyndte i 1992 med udviklingen af funktionelle og elegante grille af høj kvalitet.Den danske producent Dancook kombinerer skandinavisk design med solid kvalitet og høj funktionalitet i deres produkter.

Dancooks historie begyndte i 1992 med udviklingen af funktionelle og elegante grille af høj kvalitet. De usædvanlige produkter blev fra starten fremstillet i robuste materialer i et flot, dansk design, og siden da er Dancook sammen med deres kunder vedblevet med at videreudvikle denne grundidé til perfektion.

Firmaet er stadig familieejet og producerer deres grillprodukter i Danmark. Det betyder, at producentens grille er et udtryk for den gamle danske tradition med at nyde livet under åben himmel. Dancook blev grundlagt på baggrund af den danske tradition med at lave mad udendørs, mens man havde et ønske om at udvikle enkle og robuste remedier af høj kvalitet til den bedst mulige måltidsoplevelse.

Side af Dancook