• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

danskina

Danskina blev grundlagt i Holland af Piet og Ina van Eijken i 1973, og de producerer moderne og eksklusive tæpper.Danskina blev grundlagt i Holland af Piet og Ina van Eijken i 1973, og de producerer moderne og eksklusive tæpper.

Danskina producerer moderne og særprægede tæpper efter ordre. Som en pioner inden for innovative produktionsteknikker sætter vi en ære i et enestående håndværk, håndlavede detaljer og materialer i høj kvalitet Danskina producerer primært deres tæpper i Holland, Skotland, Tyskland og Indien og tilfører et varmt, nyt designsprog til både kommercielle steder og boliger.

Virksomheden har fra starten haft et globalt ry for deres kvalitet og innovation, for genindførelsen af gamle, glemte produktionsmetoder samt for sin banebrydende brug af farver, materialer, konstruktioner og teknikker.

Design har altid været vigtigt for vores værdier, og vi har tidligere arbejdet med anerkendte talenter som Ulf Moritz, Studio Linse, Giulio Ridolfo og Christian Zuzunaga. I 2013 udpegede Danskina, under fælles ledelse af de livslange partnere Kvadrat og Maharam, Hella Jongerius som designchef.

Side af danskina