• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Dark

Dark blev grundlagt i Belgien af Marnick Smessaert i 2000. Lampeproducenten er ikke et almindeligt firma, og Smessaert er ikke en almindelig chef.Dark blev grundlagt i Belgien af Marnick Smessaert i 2000. Lampeproducenten er ikke et almindeligt firma, og Smessaert er ikke en almindelig chef. Dark er mere et projekt, der drives af lidenskab: Passion for godt design, innovation og belysning. Den kreative kerne, hovedkvarteret og fremstillingen er beliggende i Belgien.

Dark står for enestående lysarmaturer, lamper, belysning, skulpturer og lyskoncepter, som dækker enhver smag. Resultaterne er adskillige designpriser. Indtil 2009 samlede virksomheden hele 39 præmier heriblandt seks af de meget eftertragtede Red Dot Design Awards. Følgelig betragtes Dark som en af de internationale trendsættere blandt lampeproducenter.

Firmaet tæller 16 medarbejdere og arbejder løbende med eksterne designere. Det giver nye udfordringer hver gang. Det er ikke altid de største navne, der står bag de bedste lamper, men kreative hoveder, som bevidst går nye veje. I sådanne tilfælde kommer Marnick Smessaert, grundlægger og sjælen i Dark, på banen: Han forsøger at forstå, om noget virker eller ej, og forlader sig helt og holdent på sin intuition.

Side af Dark


De vigtigste designs