• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

David trubridge

David Trubridge er en indfødt engelskmand og bor nu og arbejder i New Zealand. Designet af hans lys er et billede af levende ting, landskaber eller planter og afspejler hans nærhed til naturen.Stilfulde trælamper af David Trubridge

David Trubridge er en indfødt engelskmand. I 1981 solgte den uddannede skibsbygger alle sine ejendele og skaffede sig en sejlbåd til at sejle med sin familie gennem Stillehavet i 5 år. Derefter bosatte han sig i New Zealand og driver sit eget designstudie der. Siden 2006 forelægger autodidakten også verdensomspændende og underviser som gæsteprofessor ved universiteter.

Inspireret af hans rejser og møder med lokalbefolkningen begyndte David Trubridge at fremstille møbler og belysning. Dette resulterede i en række objekter baseret på formen af traditionelle maori-kanoer - med en let og fleksibel struktur. Objekterne repræsenterer en oversættelse af hans syn på naturen og beskriver hans søgning efter væsentlige, originale materialer, såsom træ og sten, der afspejler enkelhed og skrøbelighed i menneskeliv.

David Trubridge's designobjekter vidner om bæredygtighed og økologisk opmærksomhed: Træet i hans lys stammer fra bæredygtig plantage, finér er lavet uden forurenende materialer, og for eksempel for at spare på emissioner leveres lysene umonteret.

Side af David trubridge


De vigtigste designs