Deparso

Deparsos designs er diskrete, men understreger på en imponerende måde karakteren af det enkelte produkt. Designerprodukter med en vellykket kombination af et behageligt look og optimal funktion – made in Germany – det er Deparso.Diskret, personligt design fra Tyskland

Deparso opfatter sig selv som et bindeled mellem produktdesignere, kunder og industri – med det formål at producere tidløse objekter i høj kvalitet.

Der er så mange gode ideer, og vi synes, at design af høj kvalitet skal være hos de folk, der forstår at sætte pris på det.

Med det rigtige design i dit eget hjem skaber du en behagelig stemning og fortæller dine gæster en historie om din personlige stil. Deparsos design udmærker sig ved at være stilfærdigt, men understreger samtidig på en imponerende måde karakteren af det enkelte produkt og beskriver dermed værtens unikke personlighed.

I samarbejde med sine designere har Deparso udviklet produkter af forskellige materialer med de nyeste fremstillingsmetoder – lige fra den nyskabende hylde til de helt nye, stilfulde lamper. Produkter med minimalistiske funktioner, som udgør en vellykket kombination af et behageligt look og optimal funktionalitet er typiske for Deparso. Alle produkter fremstilles af industripartnere i Tyskland. Resultaterne er friske, uafhængige produkter – made in Germany.

Side af Deparso