• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Design bogstaver

Design Letters, med hovedkontor i København, skaber produkter, der står for klart og holdbart design med høj funktionalitet. Disse stykker repræsenterer aktuelle trends såvel som tidløs skønhed.


Oplev alle kollektioner og serier fra Design Letters

Typografidesign til dit hjem

I over 10 år har Design Letters troet på menneskets behov for personligt udtryk og kreativitet. Hvordan vi indretter os selv, og hvad vi har på, er en afspejling af vores unikke personlighed. Bogstaver og ord er grundlaget for al kommunikation og sprog. Ligesom disse muliggør produkterne fra Design Letters udtryk for individualitet og tilbyder en kreativ tilgang til smukke designobjekter. Kollektionen er for kreative mennesker med sans for design, der leder efter livsstilsobjekter og tilbehør, der afspejler deres egen karakter. Design Letters, med hovedkontor i København, skaber produkter, der står for klart og holdbart design med høj funktionalitet. Disse stykker repræsenterer aktuelle trends såvel som tidløs skønhed.

Løbende optimering af sortimentet og bæredygtighed

Ved konstant at introducere nye produktlinjer og ved løbende at optimere sortimentet, svarer alle produkter til de nyeste materialestandarder og opfylder alle gængse retningslinjer vedrørende ingredienser. Design Letters tager emnet bæredygtighed meget seriøst og optimerer løbende salgskanalerne og emballagen af alle produkter.

Side af Design bogstaver


De vigtigste designs