40 års nemhed: reisenthel fejrer sit jubilæum

Tillykke med fødselsdagen! Virksomheden reisenthel fejrer sit 40-års jubilæum i år. Den familiedrevne virksomhed blev især kendt for de funktionelle og fleksible tasker, f.eks. Carrybag, Carrycruiser eller Easybag. De sidste 10 år har Katja Horst sat sit umiskendelige aftryk på produkternes udvikling som produktdesigner.

reisenthel er forblevet en familievirksomhed, siden virksomheden blev grundlagt i 1971. 40 år efter den første nøglering fremstår reisenthel i dag som en sund virksomhed i virksomhedens nye hovedsæde i Gilching. Virksomheden består af ejeren Peter Reisenthel, der fungerer som leder og er ansvarlig for designfilosofien, hans kone Rita Reisenthel, der sikrer, at kommunikation og kreativitet forbliver på rette spor, og Patrick, hans søn af første ægteskab, som startede i indkøbsafdelingen efter sin forretningsuddannelse og i dag står i spidsen for indkøbsområdet.

reisenthels historie startede i 70'erne med en nøglering. Senere kom poser, opbevaringssystemer, reoler og Paravents til. reisenthel fokuserer stadig på produkter til hverdagsbrug og forsøger at afspejle tidens ånd via designet. Der lægges særlig vægt på valget af materialer, hvor der især er fokus på høj kvalitet og genanvendelighed.

Find mere information om hele virksomhedens historie på den særlige hjemmeside om 40-års jubilæet eller reisenthel.

Vare fra 11.07.2011

Alle varer fra denne kategori News & Trends