Juletrends 2017: Den kommende advent er blid

De første honningkager står allerede på hylderne, den kolde vind blæser os i ansigtet og nu længes vi efter en hyggelig jul. Højeste tid at tage et kig på, hvordan adventstiden og den hellige fest forsøder - ud over honningkager og pebernødder - juletiden med: fine accessories til lejligheden, festligt pynt til julebordet og sidst men ikke mindst nyt julepynt til juletræet. Vær spændt på juletrends 2017!

Juletrends 2017 - Rød i mange forskellige nuancer

I år dedikeres kærlighedens fest til at slappe af. Dem, der vil nyde den dejligste tid af året fuldt ud, må koble helt af. Disse trend farver og nye produkter vil få dig i julestemning i den kommende adventstid.

Trend farver jul 2017

Jul 2017 er særlig karakteriseret af blide farver - blid rosé, snehvid, varme hasselnød toner og fin messing. Den skandinavisk inspirerede juleverden byder på pasteltoner. Lyse hvide farver, transparente og bløde grå nuancer skaber - suppleret med skinnende sølv eller guld - en fin og blid julestemning. Netop ved de lyse farver træder overflader og strukturer i forgrunden. Mørkeblå og frodige grønne farver afrunder en stemningsfuld atmosfære helt naturligt.

Julestrømpe i fløjl fra ferm LIVING Juledug af Georg Jensen Damask Juletallerken A familie af Stelton

Dem, der kan lide den klassiske stil, er også heldig i år: Farven rød er en absolut evergreen til jul. Afhængigt af nuancen - sensuel mørk med et strejf af violet eller klassisk- elegant - skabes forskellige stemningsbilleder. Lys-mørke mønstre, riller, væveeffekter og forgyldninger viser hvor forskelligt rød kan være. Tradition for vævning Georg Jensen Damask har rettidigt til jul 2017 lanceret talrige tekstiler i farverne julerød med fine guld detaljer. Lad dig blive fortryllet!

Juletræspynt – trend i 2017 er tekstil og glas

I dette år er tidsånden juletræspynt i vintage look. Mundblæste julekugler med motiver i 50 'er, 60 'er og 70 'er stil og antikke samlebilleder pynter træet. Også dekorative elementer af fine og sarte materialer — blonder, tynd metal og glas - samt tekstil julepynt i lyse farver bliver mere og mere populær.

Mundblæst og hånddekoreret er den aktuelle julekugle af Iittala Hvert år designes en ny julekugle for den finske producent af en anden designer. Det begrænsede design 2017 stammer fra Alvar Aalto, der har foreviget hans berømte organiske former med en gylden farve på den sarte glaskugle. Årstallet og designeren er indgraveret i kuglen, hvilket gør det til et samlerobjekt og endda til en meget speciel gave.

Okko juletræspynt af Marimekko i rød Aalto julekugle 2017 af Iittala Christmas Collectibles 2017 fra Georg Jensen

Derudover forbliver visse klassikere på juletræet. Georg Jensen udgiver også i år sin julepynt-serie, specielt til 2017 - guld eller palladium belagt med blåt band. Hvert år skaber virksomheden julens klassikere på ny sammen med Alfredo Häberli,og giver dem således et nyt skær. Rosendahl giver os en pragtfyld, forsølvet eller forgyldt stjerne, hvis struktur minder om et snefnugs iskrystaller.

Julepynt-trends: ædle eller legende, men rig på detaljer

Første sidste år erobrede dekorationer i puristisk stil lavet af træ med stilfærdigt messing juledekorerede lejligheder. Dette år finder dekorationerne igen vejen ind i de varme stuer. Udførlige detaljer og raffinerede dekorationer giver rummet en festlig atmosfære: fantasifuldt dekoreret kalenderlys, farverigt service med gyldne ornamenter og elegant designet julepynt.

Holmegaard - kalenderlys 2017 Juleservice af Bjørn Wiinblad Julestjerne fra Rosendahl

Ensfarvede detaljerige smykker pynter dit julebord i guld og sølv. Til jul vises dit hjem med simple træelementer en blid skandinavisk stil. Med kraftige røde og grønne elementer får julepyntet 2017 en glad, legende touch uden at være for kitschede. Vælg pudebetræk og tæpper i samme kraftige farver og skab en klassisk julestemning.

Skagerak – grantræ, 17 cm, teakVores anbefalinger til dig:JulepyntSe nu!

Tag et kig på nye produkter fra den kommende sæson og glæd dig til jul 2017 sammen med os!

Vare fra 10.10.2017, af Anja Beckmann

Alle varer fra denne kategori News & Trends

Lignende poster