Juletrends 2018: De tre største trends i år

Vævet hjertet af Rosendahl på julebordet

Når slutningen af året nærmer sig, glæder mange sig til årets smukkeste fest. Men lige december måned er stresset tid for mange. Derfor har du nu chancen for at gå i gang og hurtigt at få et overblick over hvordan jul fejres i år og hvilket julepynt, der trender lige nu. Opdag farver, materialer og design, der gør din jul 2018 til årets fest.

Jul 2018 er moderne og elegant med guld og hvidt samt blåt og grønt tilbehør. For slående højdepunkter: Klassisk rød er tilbage. Materialer såsom marmor, ædle metaller og glas har en elegant effekt - selv om mange juletræspynt og pyntegenstande er i sig selv velskabt og legesyg. Tre store stilarter tilbagevendende i år.

Alessi - Blue Christmas juletræskugle, rensdyr
ferm Living – Bow lysestage, sort marmor
 
 

De mest trendige stile til jul 2018

-Elegant og traditionelt - en festlig stemning
-Funktionelt og moderne - Skandinavisk jul
-Opulent - luksuriøst og hyggeligt

Mest af alt afhænger julepynt af kontrasterende kombinationer. Dette tillader dig at oprette nye, inspirerende dekorationer, der passer til dig og din indretningsstil.

Elegant og traditionelt - en festlig stemning

Guldtoner og messing formidler en følelse af fest, især til juletid. Mørke farver såsom mørk blå og grønne toner gør ædle metaller glans mens hvide og creme nuancer skaber et moderne miljø.

Jule samleobjekter af Georg Jensen

Rosendahl - vævet hjerte H 7 cm, guld fra Rosendahl
Juletræstæppe, guld fra Juna
Ferm Living – messing ornamenter, hjerter (sæt af 4)
Hjort i bronze, designet af Kai Link for Pulpo
Juleskål Ø 13 cm, 2018 af Holmegaard i klar
ferm Living - Tangle Spinning fyrfadsstage, guld
 
 

Traditionelle producenter som Holmegaard og Georg Jensen lancerer deres traditionelle juletræspyntkollektioner. Juletræ bolde fra Holmegaard samt julesamleobjekter er ikke at blive overgået i elegance.

Julekugle af Holmegaard

Andre designere og brands gør brug af ædle metaller kombineret med stærke toner eller rustikke materialer i en moderne kontekst. Daniel Debiasi og Federico Sandri, for eksempel kombinere filigran messing med teflon-belagt rustfrit stål for Collar fyrfadsstage fra Stelton, som er typiske for Collar serien. Resultatet er en ædelt men moderne objekt.

Stelton - Collar fyrfadsstage

Funktionelt og moderne - Skandinavisk jul

Hvad er denne stil? At give et indtryk med væsentlige. Der er ingen unødig pynt eller vilde farve og materiale miks. Enkel funktionalitet er trosbekendelsen. Du vil blive belønnet med en konsekvent rolig og harmonisk udseende. Denne stil er afhængig af underspillet toner - fra ren hvid til lyse rødt guld og kølige nuancer af grå, blå, dyb bordeaux og sort.

Omaggio lysestage fra Kähler Design

Omaggio lysestage 16 cm, stålblå fra Kähler Design
Iittala - Kaasa telysholder 141 x 115 mm, klart / roseguld
Kubus T telysholder ved by Lassen i nikkel
Kähler Design – Omaggio julekugler, perlemor (sæt med 3 stk.)
Winterland Solid fra ferm Living i sort
Legio Nova Fyrfadsstage i hvid (sæt af 2) af Eva Trio
ferm Living - Lysestage Circle large, sort
Kähler Design - Hammershøi lysestage H 12 cm, indigo
ferm Living - Tealight holder Balance, sort
 
 

Stelton, Kähler og ferm Living er kendt for enkelt design uden overflødig dekoration. Disse producenter skaber julestemning gennem deres valg af materialer og diskret farvekombinationer - altid tages hensyn til den skandinaviske designtradition.

Omaggio lysestage fra Kähler Design
Stelton - Figura ornamenter, messing
Ferm Living - dekorations rammer, messing
Rhombe Deco-bold af Lyngby Porcelæn på bordet
 
 

Den nye kreation af Iittalas berømte julekugle - et samlerobjekt og en vidunderlig julegave - passer også harmonisk ind i denne afdæmpede stil. I anledning af 50-årsdagen af Ultima-Thule design, er dette års mønster inspireret af Tapio Wirkkalas indretning.

Iittala - Ultima Thule glaskugle (jul 2018)

Ultima Thule mønster er inspireret af den naturlige skønhed af den skandinaviske natur og dens fine linjer minde os om smeltningen af istiden i langt mod nord. Perfekt til din personlige winter wonderland!

Vi ikke fjerne den røde farve fra julefarverne i år. Brug derfor i stedet for: Enkle farver og kringlet klippe og dekoreret glas. Kombineres på en måde, hvor opretter du et moderne arrangement, der ikke har noget til fælles med den overdådige rød-grøn dekoration af svundne dage.

Iittala - glaskugler, forskellige nuancer af rød på spisebordet.

Teema dyb tallerken/skål Ø 15 cm, rød
Iittala – Kivi fyrfadsstage, tranebær
Kastehelmi Votive klar 64 mm fra Iittala
Ultima Thule vandglas 20cl fra Iittala
Iittala - Nappula lysestage 183 mm, rustfrit stål
 
 

Opulent - luksuriøst og hyggeligt

Raffinerede tekstiler, fløjl, blonde, smykkesten, perler, marmor, metalliske overflader og mørke træsorter - bringe alt det, den saglig moderne stil forbyder. Materialerne, der vises udsøgt og ædle, indretningen overstrømmende. Mørk, fuld farver skaber en fløjlsagtig base for varme metal toner.

Vævet hjertet af Rosendahl på julebordet

Rosendahl - julekrans H 7 cm, guld fra Rosendahl
ferm Living - Marmor dekorative træer (sæt af 3), grøn / sort / brun
Juna - julesæk, sølv
Alessi - Fleurs de Jori dekorativ kugle, San Bambino (MY16 6)
Gubi – Beetle spisebordsstol, konisk stel, messing/velour (grøn)
Julestrømpe fløjl fra ferm Bor i grønt
ferm Living - duftlys ved kalenderen, rødbrun
Lucia lysestage H 15 cm fra Bjørn Wiinblad i guld
Juletræstæppe, guld fra Juna
 
 

Faberjori juletræskugler er et design af Marcello Jori fra Alessi, som er blev inspireret af arbejdet af det berømte dekorative æg Fabergé af den russiske guldsmed Peter Carl Fabergé. De rigt dekorerede julekugler blev lavet som gaver til hustruer af zarer i slutningen af 1800-tallet.

Den italienske producent introducerer også farven blå til juletiden - med håndmalet Blue Christmas juletræspynt og Blue Christmas juletrækugler.

Alessi - Blue Christmas juletræspynt

Skabe din helt eget julelook med denne sæsons nyheder og se frem til den smukkeste tid af året sammen med os. Vi ønsker dig en hyggelig juletid med dem, du holder af!

Vare fra 21.09.2018

Alle varer fra denne kategori News & Trends

Lignende poster

Kollektioner