Lampe trends 2018 / 2019: Lamper der oplyser dit hjem

Fritz Hansen - Suspence pendel over spisebordet

Så snart dagene bliver kortere igen, bliver belysning hurtigt det vigtigste emne, når det kommer til boligindretning. Det giver atmosfærisk lys hele dagen og endnu vigtigere om aftenen. Kort og godt: det er et uundværligt element i vores hjem. Vi har kigget på de nyeste trends for dig og viser dig alle de nyeste trends indenfor belysning i 2018/2019. Uanset om de er skulpturelle og overdådige eller blot naturlige - vil disse lys tiltrække opmærksomhed og få os til at se frem til efterår og vinter.

Disse er lampe trends i 2018/2019:

1. Simpel naturligt
2. LED-designbelysning
3. Futuristisk ekstravagance
4. Romantisk lys
5. Metallisk glans

1. Simpel naturligt: Lige linjer og naturlige materialer

Innovativ teknologi møder moderat design: Mange nye lampe trends i 2018/2019 er kendetegnet ved en enkel og ligetil design, der udstråler blød harmoni og sætter de smarte funktioner i forgrunden. Du vil finde to eksempler på dette med det danske designmærke Menu. TR-pæren og Carrie LED lampe er fast forankret i den skandinaviske designtradition og overbeviser med deres enkle udseende og tilpasses let dine behov. Smart belysning er væsentlig: Det betyder, at mobilitet, energieffektivitet og forvaltning via app bliver stadig vigtigere med belysning. Materialer som beton, marmor og trædetaljer understøtter det rolige, naturlige look.

Menu - JWDA bordlampe, marmor på natbordet
En lampe til enhver situation
Snaregade bord og TR vedhæng af Menu
 
 

2. LED-designbelysning: Produkter, der emmer af historie

I den kommende sæson er retrostil stadig på mode. Men de nye lys får et elegant og overdådigt twist. Mærker som Artemide, Established & Sons og Gubi overrasker os med dekorativ belysning i retrodesign. Med deres elegante designs minder produkterne om overdådige paladser og bygger samtidig en bro til den moderne verden ved hjælp af state-of-the-art teknologier. Resultatet er en helt ny, næsten malerisk karakter, der gør lamper det vigtigste element i ethvert rum. Lavet af fint glas og med flotte detaljer. Disse lamper ligner små juveler og samleobjekter fra fordums tid.

Moon-bord, Bat-lænestol og Multi-Lite gulvlampe fra Gubi
Tom Dixon – Cut væglampe
1965 pendel fra Gubi
 
 

3. Futuristisk ekstravagance: Kunstnerisk belysning

Der er næppe en sæson, der tilbyder så mange og samtidig kontrasterende lystendenser som vinteren 2018/2019. Ud over overdådige lamper i retrostil tilbyder mange producenter os også futuristisk og kunstneriske design der minder om skulpturer. Den genopladelige lampe Phare fra Menu er - med sin usædvanligt vinklede form og cylindrisk base - et ekstravagant og fantasifuldt dekor. Kunstneriske og praktiske møbler fusionerer i dette produkt.

Cut pendel fra Tom Dixon
Phare LED Batteri Bordlampe ved menu i sort
Fritz Hansen - Avion pendellampe
 
 

4. 4. Legende romantisk lys til en hyggelig atmosfære

Når det bliver koldere og koldere udenfor, kan det ikke blive hyggeligt nok indenfor. Ud over bløde boligtekstiler og romantiske stearinlys giver legende belysning den nødvendige hygge. De populære designs fra Umage beviser det.

Umage – Eos Light, grå
Den hvide lampeskærm til spisebordet.
Set af 3 Umage – Ribbon pendler
 
 

De bløde, buede former, lys og naturlige materialer skaber en unik stemning. De lukkede

lampeskærme udstråler varme, indirekte lys med deres bløde farver, hvilket giver ethvert værelse en beroligende atmosfære.

5. Metalisk glans: Lys i metalliske look

Uanset om det er guld, messing eller krombelysning i et metallisk look kaster det en fortryllelse over os med deres glans og kan kombineres med enhver stil på mange forskellige måder. Hvis du foretrækker det enkelt og simpelt, skal du vælge krom. I modsætning hertil giver kobber, guld og messing et indtryk af varme. Med deres skinnende refleksioner er lamperne ekstraordinære og moderne uden at være for forstyrrende.

Eikon Ray pendlen fra Schneid i aske / kobber, eg / krom og røget eg / messing
Louis Poulsen - Panthella Mini Tischleuchte, Ø 250, hochglanzverchromt
 
 

Hvilke af disse fem tendenser til 2018/2019 er din favorit? Udforsk vores shop, find den stil, der passer dig og få dit hjem til at skinne! Vi håber, du har det sjovt.

KAISER idell - 6718 sakselampe / væglampe i mat sort
Filigrana S2 Cylinder, Ø 220 mm af Established & Sons i rød / hvid
 
 

Kredit: Sarah Penteghem (@sarah_cocolapine)

Vare fra 03.09.2018, af Isabelle Diekmann

Alle varer fra denne kategori News & Trends

Lignende poster