Messenyt – efterår 2014

Messenyt – efterår 2014

Kay Bojesen / Rosendahl at the Tendence

Selv om der stadig er et par timer tilbage til at nyde de sidste solskinstimer udenfor, er de første tendenser for efterår- og vintersæsonen 2014/2015 allerede på trapperne. De årlige messer som eksempelvis Tendence i Frankfurt, spoga+gafa i Köln, Maison & Objet i Paris, IFA i Berlin og ORGATEC i Köln vil igen i år udstille et bredt udvalg af fantastiske nye produkter.

Eva Solo at the Tendence

Hovedtemaet denne sæson er "new comfort". Hjemmet har altid været det sted, man trækker sig tilbage til. Dette efterår bliver de vigtigste elementer til at skabe hygge og komfort naturlige materialer som træ, stentøj og uld. Når det kommer til møbler og pyntegenstande, bliver de dominerende materialer varme metaller, såsom kobber, messing eller støbejern. "New comfort" betyder bl.a., at vi igen kommer til at se den gode gamle Wingback-stol og sofaer med sideelementer.

Bortset fra boligtilbehør og møbler, der skaber en hyggelig atmosfære gennem deres naturlige materialer og former, er pasteltoner på mode igen. Pink, lyseblå og mint er lige nu de mest populære til at ledsage de røgede pasteller eller vinterpasteller gennem årets kolde måneder.

New products from Stelton

Stelton har taget disse tendenser til sig og givet sin populære termokande et nutidigt pastellook. Den danske virksomhed lancerer også en helt ny produktserie – Theo Tea Collection – der omfatter en unik fusion af asiatiske traditioner og moderne design.

Rosendahl bygger videre på sine solide tradition med brands som Kay Bojesen og Holmegaard. Holmegaard har udvidet sin succesfulde serie "Design with Light" med en dekorativ lysestage, mens Kay Bojesen-kollektionen nu indeholder den klassiske træabe i en ny størrelse.

Den finske virksomhed Iittala, der primært er kendt for sine glasprodukter og bordservice, har vakt opsigt ved at lancere sin første lille møbelserie.

Det kan sommetider være svært at holde styr på alle disse messer og nye produkter – nogle er innovative, andre er nyfortolkede. Dette er grunden til, at denne shop er ideel til at holde sig opdateret om de seneste boligdesignprodukter. Få inspiration til indretning af din egen stue!

Vare fra 02.09.2014

Alle varer fra denne kategori News & Trends