Pantone – årets farve 2016

Pantone har udvalgt årets trendfarve i mere end 16 år. Det særlige for 2016: Årets farve er for første gang en tone fra to nuancer: Navnene på de drømmende farver er Rose Quartz og Serenity, og de vil følge os i mode-, design- og indretningsverdenen det kommende år.

I årets farve fra Pantone mødes en varm rosa og en kølig blå. Farverne udstråler sammen følelsen af velvære, orden og ro. Som en af de aftenhimler, hvor skyerne stråler i en fin nuance af lyserød og himlen i en blød nuance af blå. Vi får denne følelse af ro i vores hjem med matchende accessories, tekstiler og andet boligtilbehør. Hjemmet bliver en personlig oase af velvære.

Farver har altid indflydelse på vores velbefindende, både bevidst og ubevidst. Lyserød virker særdeles beroligende og neddæmpet. Blå har en tilsvarende effekt. Det er de bedste forudsætninger for at lukke farverne Rose Quartz og Serenity ind i dit hjem i det kommende år.

Pantone Universe – krus, årets farver 2016, Rose Quartz og Serenity Muuto Nerd stol – lyserød Pulpo – Container Table, blå sølvbelagt/rødt låg

Vare fra 21.12.2015, af Sabrina Pflüger

 

Pantone – årets farve 2016

Årets farve 2016 fra Pantone: Rose Quartz og Serenity En blanding af to farver, der giver ro, fred og velvære. Beroligende farver, der øger vores velvære.

Alle varer fra denne kategori News & Trends