Møbelmessen i Milano 2015

Designverdenen samles i Milano fra 14.-19. april. Nye navne og etablerede brands præsenterer de nye trends og de nye produkter. Hvad kan vi forvente af designmessen, og hvad skal vi ikke gå glip af? Find svarene i vores forpremiere på messen.

Melt – design og forbrugervarer går op i en højere enhed hos Tom Dixon

Tom Dixon – Melt pendelTom Dixon ved som ingen anden, hvordan man skal præsentere produkter på en tidløs måde. Producenten ved også, at design kun er godt, hvis der er salg i det.
"Som designentreprenør i dag kan man ikke nøjes med at fokusere på et godt design, når man skaber ting. Man er også nødt til at have fokus på kommunikation, kontekstualisering og kommercialisering af sine idéer," forklarer Dixon.
I forbindelse med Salone del Mobile 2015, en af de vigtigste, internationale møbelmesser, har designeren Tom Dixon derfor skabt et midlertidigt udstillingslokale i det nedlagte teater Casa dell’Opera Nazionale Balilla i hjertet af Milano, så designnyheder kan blive præsenteret med stil.

Den nye Wingback Chair af Dixon og Melt lamperne kan ses der, og det har ført til et samarbejde med den svenske designertrio Front. Lamperne er i bedste Dixon-stil fremstillet af krom eller kobber, og du kan ikke bare se dem på messen, men også købe dem med det samme. Dertil kommer, at et lysshow og en VIP-lounge sætter fokus på Tom Dixons udstillinger. Vi forventer et førsteklasses design og førsteklasses underholdning.
Det finder sted her: Casa dell’Opera Nazionale Balilla, Via Pietro Mascagni, 6, Milano, 15.-19. april

Carl Hansen & Søn tager tyren ved hornene – HC88

Stolen HC88 af Hans J. Wegner, der blev designet i 1955, har indtil nu kun eksisteret som prototype. Men i forbindelse med designerens 100-års fødselsdag sidste år blev den for første gang sat i produktion af Carl Hansen & Søn.
Carl Hansen – CH88T stol
Træstolen, der med sit specielle ryglæn ligner hornene på en tyr, kommer frem med en ny glans. De nye farver i CH88 kollektionen kommer fra Hans J. Wegners originale farvepalet, der omfatter to farvesammensætninger: En med solide nuancer i rød-brun, orange og petroleumsgrøn og en med klassiske og tidløse nuancer i hvid, grå og sort. Derudover er det muligt at bestille stellet i stål eller krom. De nye stelfarver understreger alsidigheden ved CH88 og dens værdi som en moderne møbelklassiker.
Det finder sted her: Hall 05 – Stand D 04

Juicy Salif har fødselsdag

Alessi har også en fødselsdag, der skal fejres. Et af de mest kendte produkter fra producenten Juciy Salif designet af Philippe Starck kan fejre sin 25-års fødselsdag og præsenteres i to specialudgaver: støbt aluminium med en mat, hvid keramisk belægning og i et begrænset oplag på 299 eksemplarer i en elegant, støbt bronze, i anledning af fødselsdagen. Udgaven i mat hvid understreger presserens status som en tidløs klassiker, mens bronzeudgaven understreger den skulpturelle effekt og det modsætningsforhold, der har omgivet Juicy-Salif, siden den blev introduceret. Ifølge Alessi er specialudgaven af den klassiske juiceskulptur et nyt samlerobjekt for alle Starck-fans.

Lanceringen af disse specialudgaver ledsages af en ny udstilling i flagsskibsbutikken i Milano, hvor besøgende kan fejre Juicy Salif og en overdimensioneret udgave af juiceskulpturen.
Hvor: Milano Flagship Store Alessi, Via Manzoni 14-16
Alessi – "Juicy Salif" citronpresser

Andre nyheder på Salone Internazionale del Mobile

Vi ser også frem til nyheder fra duoen Ronan og Erwan Bouroullec, der har designet "Belleville" kollektionen for Vitra, heriblandt alsidige stole- og borddesign. En spændende blanding af materialer til såvel indendørs som udendørs brug.
Kartell udvider sortimentet med otte forskellige dufte – en ny "Kartell-oplevelse".

For de af jer, der ikke har mulighed for at deltage i messen i Milano på nuværende tidspunkt, vil de skønne messenyheder snart kunne købes i interiørshoppen.

Nærmere detaljer

Salone Internazionale del Mobile | Euroluce | SaloneUfficio | Salone del Complemento d'Arredo | SaloneSatellite

  • 14.-19. april 2015
  • 9.30-18.30
  • Milano, messecenter Rho
    www.salonemilano.it

Fuorisalone

  • Milano, 14.-19. april 2015
    www.fuorisalone.it

Vare fra 09.04.2015, af Sabrina Pflüger

Alle varer fra denne kategori News & Trends