Surface fra Hay: Kvadrats nye betræk

Nyt betræk fra Hay og Kvadrat

Mags sofa – Surface fra Hay/Kvadrat stof Surface fra Hay er det første stof, der er udviklet i et direkte samarbejde mellem den førende tekstilvirksomhed Kvadrat og det danske brand Hay.

Det moderne betræk fås i forskellige farver. Der fås 18 farver, der er sammensat i en Panama-vævning ud af blot tre eller fire farver.

På afstand smelter alle trådene sammen i en harmonisk tone, og det vævede mønster i forskellige nuancer kan kun ses tæt på. Farverne går fra neutral grå og jordfarver til kraftige blå, røde og grønne toner.

Slidstærkt og lysægte

Stoffet, der blev udviklet i et samarbejde mellem Hay og Kvadrat overbeviser ikke kun med sine særlige farver, men også med den høje kvalitet. Surface fra Hay er et perfekt betræk til sofaer, lænestole og andre møbler med i alt 100.000 Martindale.

Mags sofa til særlige priser

Alle Mags sofakonfigurationer fås til særlige priser i en kort periode (14. marts-4. april) grundet samarbejdet og lanceringen af det nye stof. En hyggelig 2½- eller 3-personers sofa med chaiselong: Det polstrede møbel kan sammensættes individuelt med det modulopbyggede sofasystem Mags.

Mags sofa – Surface fra Hay/Kvadrat stof Vores kundeservice er klar til at hjælpe, når du bestiller og sammensætter dine personlige Mags sofaer.

Vare fra 14.03.2016, af Sabrina Pflüger

Alle varer fra denne kategori News & Trends