Anders Folke Andersen


Filter

Anders Folke Andersen

Andersen har ikke rødder i designindustrien: Danskeren er udlært snedker. I sin 'første karriere' designede og byggede han rekvisitter til den danske filmindustri.

Anders Folke Andersen stod i lære hos den berømte danske møbelsnedker Niels Roth Andersen og blev udlært i 2000. Med sit afgangsprojekt, et mahognibord, vandt han Bolig Magasinets pris Best Design Award.

Men særligt i Skandinavien forbinder man design med godt håndværk, og sådan begyndte Andersens karriere i designindustrien. Hans anden karriere begyndte med en klar gnist: Andersen og hans partner Rikke Beck Christensen var på udkig efter et sidebord til deres lejlighed i København, men fandt ikke noget, der fængede. Og sådan blev Beck bordet til og skabte grundstenen i firmaet Foxy Potato.

Beck-serien gav Andersen endnu en pris i den prestigefyldte konkurrence, som han havde vundet tidligere. Grundlaget for alle produkter i Foxy Potato og for Anders Folke Andersen er unikt dansk design kombineret med kompromisløs kvalitet, der sikres ved regional produktion og kvalitetsmaterialer.


Brands