Clemens Weisshaar

Clemens Weisshaar

Clemens Weisshaar blev født i München i 1977. Efter en læreplads som smed valgte han at studere på Central Saint Martins College of Art and Design i London og the Royal College of Art.

Efter tre år som assistent for Konstantin Grcic grundlagde han i 2000 sit eget firma. Han rådgiver Rem Koolhaas' markedsanalysekontor AMO om industrielt design-relaterede problemstillinger og arbejder på projekter, der spænder fra strategisk rådgivning til udstillingsarkitektur og produktdesign.

Clemens Weisshaar bor og arbejder i München og Stockholm. Sammen med Reed Kram (født i 1971 i Ohio) grundlagde Weisshaar firmaet Kram/Weisshaar i 2002 som platform for tværfaglige aktiviteter. Fra kontorer i München og Stockholm fokuserer virksomheden på at designe rum, områder, produkter og medier. Kram/Weisshaars seneste projekter: Design og virkeliggørelse af mediekoncepter og medieinstallationer for butikken PRADA Epicenter i Beverly Hills designet af Rem Koolhaas; en interaktiv installation til Centre Georges Pompidou i Paris; software til visualisering af komplekse datastrukturer for BMW Group og PriceWaterhouseCoopers; masterplan og udstillingsarkitektur for 'The Design Annual' i Frankfurt; afbrydere og grænseflader for Merten og møbler for Moroso og Classicon.

Kram/Weisshaars arbejde er en del af samlingerne på Vitra Design Museum i Weil am Rhein, Die Neue Sammlung i München og Centre Georges Pompidou i Paris.

Side af Clemens Weisshaar


Brands