Fanny Rognone


Filter 

De Breuyn – Speedoletto stabelseng de Breuyn – Speedoletto stabelseng, blå 54 5.390,00 kr. *De Breuyn – Speedoletto stabelseng de Breuyn – Speedoletto stabelseng, grå 70 5.390,00 kr. *De Breuyn – Speedoletto stabelseng de Breuyn – Speedoletto stabelseng, gul 58 5.390,00 kr. *De Breuyn – Speedoletto stabelseng de Breuyn – Speedoletto stabelseng, hvid 50 5.390,00 kr. *
Fanny Rognone

Funktion over design

Fanny Rognone er uddannet arkitekt fra det franske kunstakademis arkitektskole i Paris. Mens hun studerede i Paris blev hun voldsomt interesseret i moderne design og funktionelle møbler. Hun supplerede sine studier med en etårig uddannelse på den polytekniske læreanstalt i Milano, hvor hun arbejdede og bidrog til udviklingen af forskellige produkter.

Nu er Fanny en glad mor, som bor i en mellemstor lejlighed i byen, hvor hun hele tiden står over for pladsproblemer i forbindelse med sin voksende familie lige som så mange andre.

Hendes arbejde med pladsbesparende møbler er udmundet i Speedoletto for de Breuyn. Som et alternativ til den klassiske stabelseng, hvor al pynt og detaljer i designet indtager en sekundær plads i forhold til funktionaliteten.

Side af Fanny Rognone