Laura Polinoro (LPWK)


Filter
Sortér: Mest populær  
Hovedkategori  
tilbudVarer pr. side: 12 36 Alle
Laura Polinoro

Laura Polinoro er født i Bergamo og færdiggjorde sine studier i kunst og kommunikation på DAMS i Bologna. Hun arbejdede i nogen tid inden for moderne dans, hvor hun var ansvarlig for kunstnerne og koordinerede deres kostumer og rekvisitter. Dernæst blev hun ansat som forsker på Domus Academy.

Laura Polinoro var leder af Alessi Study Centre (CSA) fra 1990, hvor hun arbejdede som metaprojektdesigner og Art Director. Takket være hendes bidrag kunne Alessi bevæge sig ind på nye og ukendte områder. Kollektionen "Family Follow Fiction" og projekterne "Creole Memory Container" og "Biological" er nogle af de ting, hun har arbejdet med hos CSA. (Disse projekter banede vejen for mange flere objekter, som nu er en del af designkollektionerne på Museum of Modern Art i New York, Groningen Museum i Groningen, MAL i Frankfurt, Museu d'Arts Decoratifs i Barcelona og Museum für Gestaltung i Zürich).

Efter opløsningen af CSA i 2000 grundlagde hun "Laura Polinoro Workshop", hvor hun afholdt workshops med utallige andre designere omkring rådgivning til virksomheder om innovativt produktdesign. De workshopprojekter, der bliver sat i produktion, har initialerne "LPWK".

Side af Laura Polinoro (LPWK)