Matti Klenell


Filter 

Farver  
Producent  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  

Matti Klenell

Matti Klenell, der er født i 1972, blev uddannet fra University College of Arts, Crafts and Design i Stockholm i 1999 med en kandidatgrad i kunststudier. Året efter stiftede han Matti Klenell Studio, der i dag arbejder for mange anerkendte virksomheder. Ved siden af projekterne til serieproduktion skaber Matti Klenell unikt design til offentlige og private kunder.

Matti Klenell arbejdede desuden på Beckmans College of Design i Stockholm i perioden 2000 og 2006. Flere af hans værker er en del af den permanente udstilling på Sveriges nationalmuseum og han har modtaget designprisen 'Craft artist of the year' samt flere nationale og internationale priser.

Klenell om sin designfilosofi:
'En god designidé er god, uanset om den er opstået ud fra form eller funktion. For mig er hvert eneste projekt unikt, og det er derfor, jeg forsøger ikke at lade mig begrænse af ét bestemt dogme eller én bestemt designretning. Jeg har prøvet at holde mig til en mere struktureret tilgang, men resultatet er ofte blevet stift og utiltalende. Godt design skal appellere til både funktion og følelser.'

Side af Matti Klenell


Brands