Paola Suhonen


Filter 

Jalo – Lento røgalarm Jalo – Lento røgalarm, hvid 295,00 kr. *Jalo – Lento røgalarm Jalo – Lento røgalarm, grå 295,00 kr. *
Designer Paola Suhonen

Finske Paola Ivana Suhonen er designer, modedesigner og filmskaber. Paola Suhonen finder inspiration i dystre landskaber, nordisk mytologi og vestlig romantik.

Paola Suhonen arbejder primært for sit eget tøjmærke Ivana Helsinki. Familievirksomheden har fokus på eksklusivitet og kvalitet: De fremstiller udelukkende unikke strikprodukter i små partier fra Finland og Lapland. Ivana Helsinki var det første skandinaviske tøjmærke, der deltog i Paris Fashion Week, og hun har deltaget i utallige projekter, hvor mode, design og kunst kombineres.

De forskelligartede interesser kommer også til udtryk på Paola Suhonens CV: Hun er uddannet fra University of Arts and Design i Helsinki og har studeret på det prestigefyldte American Film Institute. Ivana Suhonen er ikke kun tøjdesigner, hun er også filmskaber og designer produkter for internationale virksomheder. Kombinationen af fortid og nutid er vigtig for det finske multitalent, og det kommer tydeligt til udtryk i måden, hvorpå hun kombinerer smagfulde, elegante detaljer med ren, moderne charme.

Blandt virksomheder, som Ivana Suhonen har samarbejdet med om produktudvikling og print-/konceptdesign, kan nævnes Head Snowboards, Google, Swarovski, Coca-Cola, Canon, Artek, Amnesty International, Jalo og mange flere.

Side af Paola Suhonen


Brands