Studio Vision Architecture & DesignStudio Vision Architecture & Design – Mattias Stenberg

Mattias Stenberg, der blev født i 1975, er en svensk arkitekt og designer. Han bor og arbejder i Stockholm, hvor han stiftede Studio Vision Architecture & Design i 2010.

Stenberg er uddannet ingeniør. Han har studeret i USA og også i Sverige, hvor han tog sin kandidatgrad ved KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm. Her har Mattias Stenberg også studeret arkitektur, noget han senere specialiserede sig i og gjorde til sit fag.

Hans designerstudie Studio Vision Architecture & Design er en blanding af en arkitekt- og en designervirksomhed. Her arbejder Stenberg med indretningsarkitektur, møbler, lamper og objektdesign. Designerstudiet i Stockholm tilbyder koncepter og produktionsprocesser med henblik på at kunne følge produktet helt fra den første idé til den endelige udførelse.

Mattias Stenberg føler sig forbundet med et enkelt og ukompliceret formsprog. Tydelige koncepter, reduceret formgivning samt ærlighed og sofistikerede materialer danner grundlaget for produkterne fra den svenske designervirksomhed. Stenberg mener, at gode produkter bliver forstået øjeblikkeligt af forbrugerne. Designeren følger ikke nogen tendenser, fordi han tror på den tidløshed, der præger succesrige design.


Brands