designimdorf

designimdorf, der blev grundlagt af Stefan Spitz i forbindelse med workshoppen Dorf 25 i 1993, er en del af det over 100 år gamle traditionsrige familieselskab fra Schwarzwald. Virksomhedens produkter er kendetegnet af høj kvalitet og miljøvenlig produktiHer mødes gammelt håndværk og moderne design.

Grundlagt af Stefan Spitz i forbindelse med workshoppen Dorf 25 i 1993. Den lille virksomhed er en del af det over 100 år gamle traditionsrige familieselskab fra Schwarzwald, som Stefan Spitz nu er fjerde generations leder af.

Virksomheden har udviklet sig fra et erfarent, velanskrevet drejeværksted til en moderne forretning, der stadig drives med snedkerarbejdet som sin kerne. I familievirksomhedens hovedsæde, som ligger i et historisk Schwarzwald hus fra 1784, fortsætter virksomheden med at formgive træ efter gamle håndværkstraditioner samtidig med, at de indarbejder moderne teknikker.

Resultaterne er produkter af høj kvalitet med stærkt appellerende æstetik og innovativt design, der fremhæver træets naturlige kvaliteter.

Målet med designimdorf er at kombinere godt design med solidt håndværk på en harmonisk måde. Der lægges stor vægt på kvaliteten af fremstilling og modellering. At filosofien har fået succes, ses klart af et stigende antal designpriser – som f.eks. DESIGN PLUS, form 95 og formular 2006, 2008 og 2009. For at opfylde sine høje standarder arbejder Stefan Spitz sammen med erfarne designere, som skaber deres egne selvstændige produkter for designimdorf. Kollektionen har fokus på gaver og emner som borde, køkkener og dekorative elementer. designimdorf benytter sig udelukkende af lokalt træ, der hentes fra savværker i nærområdet. Alle produkter behandles med miljøvenlige olier og vokser. Det er virksomhedens filosofi at behandle materialerne naturligt og med forsigtighed, at bortskaffe affaldstræ på en ansvarlig måde, og kun at anvende miljøvenlig emballage.

Side af designimdorf


De vigtigste designs