• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Diesel Living

Det velkendte livsstilsbrand Diesel er gået ind i boligindretning med brandet Successful Living. I samarbejde med de italienske producenter Foscarini og Moroso, præsenterer virksomheden sin egen kollektion af lamper og møbler.


Successful Living from Diesel

Det velkendte livsstilsbrand Diesel er gået ind i boligindretning med "Succesful Living from Diesel". I samarbejde med de italienske producenter Foscarini og Moroso, præsenterer virksomheden sin egen kollektion af lamper og møbler.

Sammen med Foscarini tilbyder Diesel en lampekollektion, der afspejler rock, pop, casual, vintage, grafik og kunst. Den omfattende samling af lamper taler forskellige sprog og fortæller mange historier. Dermed udtrykker Diesel sin umiskendelige stil: livsstilen af Diesel.

Hård som metal, blød som et stof, tynd som en lyst bur, skinnende som et forkromet glas. Men altid unik og anderledes - det er lamper af Successful Living fra Diesel med Foscarini.

Den italienske møbelproducent Moroso laver med Diesel en kollektion af produkter af en afslappet, komfortabel slags, som er opstået fra idéen om et uformelt hjem. Målgruppen er personer, der foretrækker enkle former, der er "moderne", Hvis vigtigste egenskaber er høj kvalitet og en afslappet stil.

"Vi har arbejdet med Diesel-teamet ledet af Wilbert og udviklet en interessant idé om en alternativ kollektion, hvor to forskellige aspekter eksisterer sammen som helhed på baggrund af nutidens trends: En mørk, inspireret af verdenen i undergrunden, med aggressive, gådefuld æstetik, den anden, ubekymret, inspireret af naturen og visuel lysstyrke, med bløde, indbydende former ", som Patrizia Moroso forklarer, der står for den kreative proces i alle dens faser.

Side af Diesel Living