Domus

Virksomheden Domus Licht Zum Wohnen GmbH blev grundlagt i 1966 af lampeeksperten Henning Borm i Bad Münder/Niedersachsen.Virksomheden Domus Licht Zum Wohnen GmbH blev grundlagt i 1966 af lampeeksperten Henning Borm i Bad Münder/Niedersachsen. Produktionen af lampeskærme startede i et gammelt savværk, og en specialiseret virksomhed udviklede sig hurtigt herefter.

Domus koncentrerede sig allerede tidligt om produktionen af kvalitetslamper i træ og andre naturlige materialer. Domus er dermed forbundet med den lokale træindustri i Bad Münder Domus lader sig således diktere af flygtige tendenser, men skaber et behov for tidløse og holdbare lamper.

Denne tankegang videreføres og videreudvikles i dag af ingeniøren Olaf Seynsche. Domus har, udover det tyske marked, også etableret sig på udenlandske markeder som en specialist i kvalitetslamper af naturlige materialer. Siden begyndelsen af 90'erne er eksportaktiviteterne derfor udvidet til især Fjernøsten, USA og Østeuropa. Lamperne fra Domus Licht Zum Wohnen GmbH leveres i dag til mere end 30 lande på 4 kontinenter.

Side af Domus