• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

E15

E15, der er opkaldt efter postnummeret på virksomhedens første domicil, blev etableret i London i 1995. E15 har lige siden arbejdet med designere, arkitekter og kunstnere med henblik på design af møbler og boligtilbehør af massivt træ, læder, glas og ædle


E15 står for innovativt design af høj kvalitet. Der gemmer sig et stort kreativt potentiale bag E15, som tegnes af medstifter og arkitekt Philipp Mainzer samt designer og art director Farah Ebrahimi.

Begyndelsen

E15, der er opkaldt efter postnummeret på virksomhedens første domicil, blev etableret i London i 1995. E15 har arbejdet med designere, arkitekter og kunstnere med henblik på design af møbler og boligtilbehør med et moderne, minimalistisk designudtryk, der er styret af den kunstneriske tilgang.

Minimalisme og kvalitetsmaterialer

Den første kollektion skiller sig ud med sin radikale enkelhed ved bevidst at fremhæve møblernes væsentlige karakteristika. Denne designfilosofi er også tydelig i designklassikere som Backenzahn taburetten og Bigfoot bordet, hvor det minimalistiske designudtryk møder naturmaterialerne.

Ud over de håndlavede møbler, der er fremstillet af massivt træ, koncentrerer E15 sig om design af forskellige typer tilbehør til hjemmet fremstillet af marmor, læder, glas og ædle metaller. Unikke produkter med et tidløst design.

Side af E15


De vigtigste designs