• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Eero Aarnio Originals

Hos Eero Aarnio Originals handler det hele om Eero Aarnio. Hans design, der er både tidløse og samtidig moderne, ser nærmest ud til at være fra en anden galakse, og de har fundet deres hjemsted hos Eero Aarnio Originals.

Filter 

Farver  
Kategori  
Sortér: Mest populær  


Eero Aarnio Originals – stole for livet

Eero Aarnio Originals producerer de ikoniske designerobjekter af den berømte designer af samme navn, som står bag nogle af de mest markante design fra det seneste århundrede. Hos Eero Aarnio Originals handler det hele om Eero Aarnio.

Hans design, der er både tidløse og samtidig moderne, ser nærmest ud til at være fra en anden galakse, og de har fundet deres nye hjem hos Eero Aarnio Originals. For Eero Aarnio var og er hjemmet, ud over familien, det vigtigste i livet. Han har altid foretrukket at arbejde hjemme, omgivet af sin familie og sine tidligere design.
Eeros kone og børn har altid været en stor inspirationskilde for ham, og Eero har derfor aldrig haft sin egen tegnestue. Hans design afspejler den nære relation til familien. Den populære stol Ball Chair opstod f.eks., fordi Eero ønskede en siddeplads, hvor han, hans kone og deres børn kunne sidde sammen.

Hans døtre – muser, modeller og produkttestere fra de var helt unge – er fortsat en del af designervirksomheden, og hans kone Pirkko er stadig hans nærmeste fortrolige. Derfor handler Eero Aarnio Originals ikke kun om Eero selv, men også om hans familie, hans hjem og hans liv. Det er den logiske konsekvens, da Eeros design ikke bare er møbler, men har deres helt egen personlighed, som er opstået i en familiær atmosfære i Eero Aarnios eget hjem.

Design som stolen Ball Chair, men også Tomato og Bubble stolene, var fuldstændig nytænkende dengang i 60'erne og 70'erne, alene på grund af materialerne plastik og glasfiber. I dag er hans stole tidløse klassikere, og designerverdenen ville ikke være den samme uden, og sådan vil det også være i det næste århundrede.

En Eero Aarnio stol er en investering for livet. Det er en loyal ledsager, som man kommer til at holde meget af, og som ens børn også vil elske.

Side af Eero Aarnio Originals


 

Hjemme hos Eero Aarnio

For Eero Aarnio var og er hjemmet, ud over familien, det vigtigste i livet. Han har altid foretrukket at arbejde hjemme, omgivet af sin familie og sine tidligere design.