Den danske producent Elvang Danmark producerer særligt bløde tekstiler lavet af peruansk alpaka- og fåruld. Fås i design-shop,
Elvang Denmark

Elvang Denmark

Elvang er et designorienteret virksomhed fra Danmark, der har specialiseret sig på at fremstille tæpper, puder og tørklæder. Resultatet er stilfulde og sofistikerede produkter, der bliver fremstillet med stolthed og integritet!

Filter 

Farver  
Tilbud
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Elvang er et designorienteret virksomhed fra Danmark, der gennem designer Tina Elvang har specialiserer sig på at fremstille tæpper, puder og tørklæder. Visionen for virksomheden er at forbinde skandinavisk design med en af verdens bedste tråd af den peruvianske alpaka. Resultatet er stilfulde og sofistikerede produkter, der bliver fremstillet med stolthed og integritet!

Global Compact Logo Elvang Danmark blev grundlagt af Lasse og Tina Elvang i 2003. Under en tur til Peru, forelskede de sig begge i peruanernes varme og venlige kultur og deres selvlavede produkter. Lasse og Tina tilbød peruanerne muligheden for at distribuere deres uld produkter til hele verden.

Elvang Denmark er medlem af FN's Global Compact, verdens største netværk for virksomheder med socialt ansvar. Elvang står for deres principper og sikrer gode arbejdsvilkår for de ansatte og distributører. Alpaca Gruppe Hyrder bliver uddannet i at opdrætte og klippe deres Alpaka korrekt for at få det bedste ud af uldet.

Gennem disse forpligtelser og principper bliver prisen for deres uld højere og mere fair, der samtidig sikrer en højere livsforventning af alpakaer. Elvang Denmark fremmer en gammel tradition for alpaka-tekstil vævning ved hjælp af at holde hvert enkelt produktionstrin i Peru. Det støtter hyrderne ved at øge deres livskvalitet og deres løn, og det bekæmper den ekstreme fattigdom, som stadig findes i Peru.

Side af Elvang Denmark