• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Elvang danmark

Elvang er en designorienteret virksomhed fra Danmark, der er engageret i produktion af tæpper, puder og tørklæder. Elvang Denmark er medlem af FNs Global Compact og også Fair Trade-certificeret.


Tekstilvirksomhed med socialt ansvar

Elvang er en designorienteret virksomhed fra Danmark, der er engageret i produktion af tæpper, puder og tørklæder. Virksomhedens vision er at kombinere skandinavisk design med en af verdens bedste fibre fra de peruanske alpakkaer. Resultatet er stilfulde produkter af høj kvalitet, der er lavet med stolthed og integritet!

Tekstiler fremstillet af peruansk alpakkauld

Elvang Denmark er medlem af FNs Global Compact, verdens største netværk for virksomheder med socialt ansvar. Elvang støtter fuldt ud dens principper og sikrer perfekte betingelser for leverandørernes medarbejdere. Ved at uddanne de hyrde i landdistrikterne i opdræt og klippe alpakkaerne støttes de også til at producere bedre uld. Elvang Danmark fremmer årtusindstraditionen med tekstilvævning af alpakka ved at opretholde de individuelle produktionstrin i Peru.

Medlem af Verdensmesseorganisationen

Elvang har været et certificeret medlem af World Fair Trade Organization (WFTO) siden 2018, hvilket er en garanti for, at produkterne vil blive fremstillet under rimelige betingelser. WFTO arbejder efter 10 principper, som inkluderer miljø- og medarbejderforhold og fokuserer især på at hjælpe marginaliserede mennesker.

WFTO-certificering betyder, at hele værdikæden er blevet undersøgt - både virksomheden i Danmark og dets peruanske leverandører. Hos WFTO er det ikke kun produkterne i sig selv, der er certificeret. Det hele er forretning. WFTO arbejder på 10 principper, der inkluderer miljø- og arbejdstagerforhold, herunder børnearbejde, for eksempel og fokuserer især på at hjælpe marginaliserede producenter.

Side af Elvang danmark