Dyson genopladelig støvsuger

Trådløs støvsugning med en letvægtsstøvsuger – gør det lidt sjovere at støvsuge! Kraft og komfort er det vigtigste for teknologi- og innovationsvirksomheden Dyson, når det drejer sig om at udvikle en støvsuger. Dyson arbejder løbende på at forlænge de genopladelige støvsugeres batterilevetid og gøre dem mere energieffektive. Hver model er meget bedre end sin forgænger. Find din foretrukne model i Connox Interiørshop!

Læs mere

produkter
Filter


Ingen produkter fundet.

Dyson genopladelig støvsuger

Rengøring uden ledninger med en Dyson genopladelig støvsuger

Dyson genopladelige støvsugere kan køre fra seks til 20 minutter uden opladning, afhængigt af modellen og sugekraften. Et praktisk LED-display lyser op og fortæller, når der kun er ét minuts batteritid tilbage. Efter brug kan batteriet nemt fjernes og genoplades. Mange Dyson genopladelige støvsugere har allerede et lithium-ion-batteri af høj kvalitet, som oplader tre gange hurtigere end andre batterier. Sådan garanteres maksimal fleksibilitet med Dyson støvsugere.

Genopladelige støvsugere i interiørshoppen

Find den rigtige genopladelig støvsuger til dit hjem i Connox Interiørshop. Overblik over dine fordele:

Ingen pose takket være Root Cyclone teknologi

Dyson Cyclone teknologien var det første gennembrud inden for støvsugerteknologi, siden støvsugeren blev opfundet i 1901. Cyklonkamre erstatter de traditionelle støvsugerposer. Den ydre cyklon hvirvler groft snavs ud, mens den indre cyklon accelererer luften endnu mere. Sådan kan selv de fineste støvpartikler absorberes. Root Cyclone teknologien, der anvendes i dag, er baseret på dette princip. Luften ledes gennem en stor cyklon og spredes til flere mindre cykloner, da cykloner med en lille diameter skaber en stærkere centrifugalkraft. Med en Dyson genopladelig støvsuger opnår du med denne teknologi en konstant høj sugeevne og meget bedre opsamling af støv. Beholderen tilstopper ikke og er let at tømme. Du vil desuden spare omkostninger og producere mindre affald, fordi der ikke er nogen pose. Hertil kommer, at filtre fra Dyson støvsugere kan vaskes og har en lang holdbarhed. Ved hjælp af dette system udviklede Dyson også særlige allergistøvsugere, som er velegnede til allergikere og astmatikere.

Dyson DC34 – Dysons mest kraftfulde støvsuger

Den digitale motor i Dyson DC34 er tre gange hurtigere og mere energieffektiv end traditionelle støvsugere. Den lette konstruktion, det ergonomiske design og det trådløse batteris ydeevne er årsagen til, at DC34 er en fuldstændig fleksibel støvsuger. Som altid med Dyson arbejder den genopladelige støvsuger DC34 også med Root Cyclone teknologien og kræver derfor ikke yderligere støvsugerposer. Snavs og støv ophobes i beholderen på den genopladelige DC34 støvsuger. Den kan tømmes ved at trykke på knappen.

Teknologivirksomheden bruger materialer som ABS-plast og polycarbonat til deres støvsugere for at sikre den længst mulige holdbarhed. Praktisk tilbehør omdanner en håndholdt støvsuger til en fleksibel gulvstøvsuger.

Vil du købe en håndholdt Dyson støvsuger online? Vi leverer din foretrukne støvsuger til din adresse i løbet af et par dage!