Håndstøvsuger

Relaterede kategorier: Apparater til rengøring af gulve, Husholdningsredskaber

Det kan ikke altid betale sig at finde støvsugeren frem, når der bare er et par krummer på bordet, et par glasskår eller lidt støv i revnerne i sofaen. Kompakte håndstøvsugere kan opbevares i køkkenet eller et skab og kan effektivt og hurtigt kan snavs og krummer. Trådløse og poseløse støvsugere fra Connox kan betjenes nemt og bekvemt. Se de forskellige støvsugere i interiørshoppen!

Læs mere

produkter
Filter


Ingen produkter fundet.

Håndstøvsuger – en hushjælp i det fineste sølv

Genopladelige håndstøvsugere – trådløs og poseløs rengøring

Hvis du er på udkig efter en håndstøvsuger, skal du vælge en genopladelig type. Den kræver ingen ledning og kan derfor bruges overalt i din bolig. Skjulte kroge eller manglende stik er ikke længere noget problem – du skal aldrig mere flytte stik, trække i ledningen eller vikle den op. Dyson håndstøvsugere klarer sig tilmed helt uden en pose. Dyson har udskiftet den traditionelle støvsugerpose med en støvbeholder, der består af to cyklonrum, som ikke kan tilstoppes. Den ydre cyklon hvirvler groft snavs op, mens den indre cyklon accelererer luften endnu mere for at opsuge fine støvpartikler.

Håndstøvsugere i interiørshoppen – overblik over dine fordele:

– Udsøgt sortiment af produkter fra topbrands
– Genopladelige støvsugere af høj kvalitet fra anerkendte designere
– Køb direkte online
– Personlig hjælp fra vores kundeservice
– Rimelige forsendelsesomkostninger
– Sikker betaling takket være SSL-kryptering

  • Certificeret med e-mærket
    – Hurtig levering

Overvejelser ved køb af en støvsuger

Andre ting, du bør overveje, når du skal købe håndstøvsuger, er batterikapacitet, opladningstid, sugeevne og vægt. Med et batteri på 20 V kan en støvsuger køre i ca. 10-20 minutter med konstant høj sugekapacitet afhængigt af sugeniveau. Takket være avanceret teknologi er moderne håndstøvsugere meget kompakte og vejer normalt kun 1-2 kg. Støvsugning kræver derfor ikke mange kræfter. Støvsugermodellerne adskiller sig desuden fra hinanden ved antallet af sugeniveauer og ved størrelse og kapacitet af støvbeholderen. Overvej også at købe særlige mundstykker og andet tilbehør, der gør det muligt at rengøre hjørner og samlinger omhyggeligt. Du kan finde oplysninger om disse funktioner på de forskellige produktsider og i de tilhørende PDF-produktark, som kan downloades.

Når du har det fulde overblik over de forskellige specifikationer, kan du begynde at kigge på udseendet. Alessi tilbyder f.eks. en særligt stilfuld støvsuger – den genopladelige støvsuger SG67W. Designet er reduceret til det strengt nødvendige. Overfladen af rustfrit stål tilfører den elegance, og dens buede og dynamiske form får den til at ligne en delfin. Dysons genopladelige støvsuger har et mere sporty udtryk. Med stærke farver, som f.eks. satingul og lilla sammen med sølv, bliver denne støvsuger ligefrem et blikfang i dit hjem.

Ønsker du at købe en støvsuger online? Vi leverer nemt og bekvemt din foretrukne støvsuger direkte til din adresse inden for ganske få hverdage!
Har du brug for en støvsuger eller andre produkter til den ugentlige rengøring? Se vores apparater til rengøring af gulve og husholdningsapparater.