• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Emu

Grundlaget for succesen bag den italienske virksomhed EMU er passionen for forskning i og udvikling af nye teknologier kombineret med forfriskende design.


Oplev alle kollektioner og serier fra Emu

Den italienske virksomhed EMU (Elettro Meccanica Umbra) blev grundlagt i 1951 og producerede oprindeligt teknologier til militære formål. EMU fandt sit kald på baggrund af denne aktivitet og den tekniske knowhow, der fulgte med, og begyndte at udvikle havemøbler. Det var her, hvor EMU bedst kunne anvende sin viden om teknologi og de nyeste fremstillingsteknikker.

Grundlaget for succes var en passion for forskning i og udvikling af nye teknologier i kombination med et forfriskende design. Den første succes kom i 1966 med stolen "Rio", der hidtil er solgt i flere end otte millioner eksemplarer. Virksomheden EMU havde etableret sig og byggede videre på sit ry som en internationalt anerkendt virksomhed, som satte standarden for italiensk design i 1990'erne.

EMU er repræsenteret i mere end 50 lande og samarbejder med verdenskendte designere som Jean-Marie Massaud, Christophe Pillet og Rodolfo Dordoni. Møblerne, der primært er lavet af aluminium og metal, kombinerer tradition og design, komfort og praktisk anvendelse.

Side af Emu


De vigtigste designs