Kreativ gaveindpakning

6 idéer af Peber fra Heimatbaum

Smukke gaver med den rigtige gave emballage

Ikke kun i juletiden pakker vi gaver ind, men også til påske, fødselsdage eller andre særlige lejligheder, hvor vi kan udtrykke vores taknemmelighed, kærlighed eller påskønnelse med en gave. Det er særlig smukt øjeblik, når glæden spræder sig det øjeblik, de får øje på indpakningen. Dette viser, at du har gjort dig en indsats og denne gestus vil i sig selv blive modtaget godt. Vi præsenterer seks kreative indpakningsidéer fra bloggeren Peber.

# Gaver pakket ind med smukke ornamenter
#
Naturens gaver - fjer, blomster og urter
#
Indpakning af gaver - dekorere med fotos
#
Gaveæsken - genanvendelige og bæredygtig
#
Gør brug af malertape til at skabe fantasiverdener
#
Efterlad indtryk med forskellige stempler og mærker

1. Gaver pakket ind med smukke orname

Vedhæng er tilgængelige i mange former, farver og materialer. Ornamenter er ubeskriveligt smukke til at indpakke gaven tematisk.

For eksempel, er søde træfigurer egnet til baby- og børnegaver. Hjemmelavede pap stjerner er en festlig indpakningsidé til julegaver eller gaver til en adventskalender. Du kan lave dine egne vedhæng eller købe dem i en butik med kunst og håndværk.

Lav din egen adventskalender
Gaven til den lille
Indpakning af gaver for fædre
 
 

Ferm Living – messing ornamenter, hjerter (sæt af 4)
Hængende kanin, lille, fra Rosenthal i hvid
Girard hjerte Ornament fra Vitra
 
 

Gavemærkerne fra ferm Living er velegnet til at skrive en lille hilsen på bagsiden.

2. Naturens gaver - fjer, blomster og urter

For at dekorere gaver med særlige funktioner fra naturen, er det et must at benytte Boho. Fjerene behøver ikke nødvendigvis at være fundet udenfor. Vel assorterede butikker har normalt alt fra farverige til naturlige fjer i deres sortiment. Men tørrede eller friske blomster kan også tilføje et strejf af romantik til gaveindpakning. Et andet tip: rosmarin. Urten ikke blot smager godt, men dekorere også gaver vidunderligt.

At lave en skræddersyet gavepose

Rosmarin kan findes i næsten alle større supermarkeder. I efteråret, kan man på den anden side benytte tørre blade - de giver den rigtige stemning.

3. Indpakning af gaver - dekorere med fotos

Jeg kan især godt lide tanken om at dekorerer gaver med fotografier. Fotografierne vækker straks følelser hos gavemodtageren. Nogle producenter udskriver fotos i en Polaroid stil. Så kig efter en særlig smukt øjeblik eller emne, som du for nylig tog et billede af. Print det ud og knyt det til den perfekte gave med et bånd. Voilà, en kreativ gaveindpaknings idé.

Speciallavt indpakningspapir

4. Gaveæsken - genanvendelige og bæredygtig

En gaveæske er en særlig elegant form for indpakning. Den kan altid genbruges til andre gaver og hører dermed til den bæredygtige gaveindpakning. Gaveæsker er egnet til gaver såsom smykker, fotos, ure og mindre pyntegenstande.

Minimalistisk gaveindpakning

Love æsker med tryk (sæt med 2 stk.) fra Vitra
Flower æske med tryk (sæt med 2) fra Vitra
 
 

Pepper dekorerede sine gaveæsker med et dejligtlykønskningskort- en nem måde at personliggøre indpakningen på.

Gaver givet i en gaveæske

 
 

5. Gør brug af malertape til at skabe fantasiverdener

Malertape for eksempel MT Masking Tape, er en populær måde at krydre gaveindpakningen på uden for meget arbejde. Lad kreativiteten få frie tøjler.

Dekorere gaver med malertape
Dekorere gaver med malertape
Dekorere gaver med malertape
Dekorere gaver med malertape
Dekorere gaver med malertape
 
 

 
 

Omdan selv det enkleste indpakningspapir til en farverig, individuel og varieret fantasiverden ved få enkelte trin. Fra trekanter til brede striber eller små flag, designet er helt op til dig.

6. Gør indtryk med forskellige stempler og mærker

Hvis du ønsker at designe dine gaver med stempler eller mørker på en original måde, er det bedst at bruge konventionelt indpakningspapir. Andre emballager er normalt belagte og absorberer ikke blækket. Denne type design er især sjov for og med børn. Stempler eller mørker kan nemt laves med kartofler eller korkpropper.

Som du kan se, er der ikke et specielt trin du skal følge - blot lave din egen individuelle gave. Med disse seks designideer kan du nemt give din indpakning betydning. Og vigtigst af alt, have det sjovt med det!

Fotos: Pepper Schmidt, Heimatbaum

Vare fra 30.11.2017, af Caren Schwenke

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Flere emner