Engelbrechts

Den danske virksomhed Engelbrechts blev grundlagt i 1989. Den er baseret på værdierne glæde, ærlighed, kvalitet og innovation. Det er virksomhedens erklærede mission at tilføje værdi til rum og skabe glæde for brugeren.Den danske virksomhed Engelbrechts blev grundlagt i 1989.

Den er baseret på værdierne glæde, ærlighed, kvalitet og innovation. Engelbrechts arbejder tæt sammen med de kendte designere Erik Magnussen, Jørgen Rasmussen og Kasper Salto.

Erik Magnussen har designet og udviklet den stabelbare stoleserie Chairik og Chairik XL samt Zdown stolen, Xsit taburetten og bordene Foldit og Click.

Kasper Salto har designet Kato sofaen og Kato lænestolen. Samarbejdet med så talentfulde designere har resulteret i møbler, der fuldt ud afspejler Engelbrechts' filosofi om at udvikle en klar linje i forhold til koncept og design.

Møblerne er en kombination af det bedste, som håndværk og industri har at tilbyde, mens de stadig lever op til de høje krav, der stilles til form og funktion. Engelbrechts tilstræber eksklusivitet og har gjort det til sit mål at være arkitekternes foretrukne møbelbrand. Det er virksomhedens erklærede mission at føje værdi til rum og skabe glæde for brugeren gennem æstetiske, skulpturelle og funktionelle møbler.

Side af Engelbrechts