• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Established & Sons

Established & Sons er et prisvindende britisk design- og produktionsfirma, der er specialiseret i at fremstille møbler og produkter af høj kvalitet. Innovation og eksklusivitet er kendetegnende for Established & Sons' produkter.Established & Sons er et prisvindende britisk design- og produktionsfirma, der er specialiseret i at fremstille møbler og produkter af høj kvalitet.

Innovation og eksklusivitet er kendetegnende for alle Established & Sons' produkter.

Der bliver skabt betydningsfulde og trendsættende designs hos Established & Sons i samarbejdet med kendte designere og unge talenter. Dygtige kunsthåndværkere og de nyeste produktionsteknikker fører idéerne ud i livet.

Siden grundlæggelsen af Established & Sons i 2004 har firmaet udviklet sig til en af de største britiske designvirksomheder i verden. Når man gennemgår firmaets produktsortiment, springer den store bredde og forskelligartethed i øjnene. Fra Jasper Morrisons "Crate" serie og "Aqua Table"af Zaha Hadid til Sebastian Wongs "Convex" spejl og Michael Youngs "Writing Desk" samt "Fold" og "Tank" lysserien fra designdebutanten Alexander Taylor, ses det, at Established & Sons' produktsortiment byder på et væld af forskellige og innovative designs.

Side af Established & Sons


De vigtigste designs