Eternit

Alle plantebeholdere fra Eternit er håndlavet i Schweiz. Eternit fiberbeton regulerer fugtighed naturligt, er åndbart, ekstremt holdbart og 100 % genanvendeligt.

Filter 

Farver  
Kategori  
Sortér: Mest populær  


Den schweiziske virksomhed Eternit blev grundlagt i 1903, og produktsortimentet strækker sig fra arkitektoniske produkter til lofter og facader til plantebeholdere og interiører.

Virksomhedens navn står for kvalitet og innovation inden for fiberbeton. Tidligere anvendte man asbestfiber til produktionen, hvilket er grunden til, at virksomheden i dag stadig håndterer de dramatiske følgeskader. Eternit fiberbeton har siden begyndelsen af 1990'erne været komplet asbestfri, men navnet Eternit forbindes stadig ofte med asbest i byggerier.

Ud over interiør- og facadekonstruktion er de i mellemtiden også oprettet en designafdeling, der fokuserer på plantebeholdere, som virksomheden begyndte at producere allerede kort tid efter grundlæggelsen. Eternit plantebeholdere bærer kvalitetsstemplet "Swiss handmade", dvs. at hver enkelt Eternit plantebeholder er håndlavet i Schweiz. Hver beholder er forsynet med et mærkat med underskriften på den håndværker, der har fremstillet den.

Produktionsprocesserne og materialerne gør Eternit plantebeholdere modstandsdygtige over for frost, hvis de vedligeholdes korrekt. Der skal dog være mulighed for, at overskydende vand kan strømme ud gennem åbninger i bunden af beholderen.

Siden Willy Guhl præsenterede sin strandstol for 50 år siden, er der flere og flere designere, der har undersøgt potentialet for at designe med fiberbeton. Studerende fra ECAL (Ecole cantonale d'Art Lausanne) eksperimenterer pt. med materialet med stor succes. Eternit får desuden besøg af anerkendte europæiske designere, der fremlægger overbevisende idéer. Der er ingen tvivl om, at materialet er mere populært end nogensinde, og de elegante beholdere er meget mere end blot plantepotter.

Eternit fiberbeton består af de naturlige materialer cement, kalkmel, fibre, luft og vand; det er 100 % genanvendeligt og har været asbestfri i mere end 25 år. Fordelene for dine planter: Eternit er åndbart og regulerer fugtighed. Desuden er Eternit gennemfarvet, hvilket forhindrer afskalning og farvetab og gør produkterne meget holdbare.

Side af Eternit