• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Eternit

Alle Eternit-planter er garanteret at blive lavet manuelt i Schweiz. Materialet fibercement Eternit regulerer fugt naturligt og trækker vejret, er ekstremt holdbar og 100 procent genanvendelig.


Udendørs skibe og møbler fremstillet af fibercement

Produktsortimentet fra Schweizer Eternitwerke, der blev grundlagt i 1903, strækker sig i dag fra arkitektoniske produkter til tag og facader til planter og interiører.

Virksomhedens navn står for kvalitet og innovationer inden for fibercement. Asbestfibre blev tidligere brugt til sin produktion, hvorfor virksomheden skal håndtere de dramatiske følgeskader den dag i dag. Eternit-fibercement har været absolut asbestfri siden begyndelsen af 1990'erne, men navnet Eternit er stadig ofte forbundet med asbest i bygningskonstruktion.

Ud over områderne indenrigs- og facadekonstruktion er der nu en designafdeling med fokus på plantepotter, som virksomheden producerede kort efter grundlæggelsen. Eternit-planterne er forsynet med den ”schweiziske håndlavede” kvalitetsforsegling, hvilket betyder, at hver Eternit-planter er fremstillet manuelt i Schweiz. På indersiden af hver gryde er der en etiket med håndværkerens underskrift.

Produktionsprocessen og materialet gør Eternit-planterne - forudsat at de håndteres korrekt - frostsikre. Overskydende vand skal dog kunne dræne gennem åbningerne i bunden af gryden.

Siden Willy Guhl præsenterede sin strandstol for over 50 år siden, har designere kæmpet med det kreative potentiale i fibercement. Studerende ved ECAL (Ecole cantonale d'Art Lausanne) eksperimenterer i øjeblikket med succes med materialet. Samtidig kontakter velkendte europæiske designere Eternit med overbevisende ideer. Ingen tvivl om det, materialet er mere populært end nogensinde, og de elegante kar er meget mere end bare potter til planter.

Fibercement Eternit består af de naturlige stoffer cement, kalkstenpulver, fibre, luft og vand, er 100 procent genanvendeligt og har været absolut asbestfri i mere end 25 år. Fordelen for dine planter: Eternit er åndbar og regulerer fugt. Derudover er Eternit farvet igennem, hvilket forhindrer splintring og pletter og er derfor ekstremt langvarig.

Side af Eternit