Fatboy – Sjef Balloon

Sjef Balloon kollektion – banner

Ingen produkter fundet.

Med en blanding af kitsch og kunst er de oppustelige hunde det ultimative blikfang – polariserende tilbehør. Deres betydning er ambivalent og veksler mellem symbolik og balloner, ikoner og legetøj – Fatboy hundene er usædvanlige designerobjekter, der altid er venlige og får brugeren til at smile.

Navnet på de oppustelige Fatboy hunde minder os om en berømt og nutidig kunstner. Sjef Balloon er kunst til alle dem, der ikke fik en millionstor bonus til auktionen med 'Balloon Dogs' af Jeff Koons.

Den amerikanske kunstner kreerede hunde i flere meters højde, men Dolly, Hot Dog og Big Dog passer ind i dit hjem. Ligesom det var tilfældet med Jeff Koons' design kan hundene fra Fatboy bruges i forskellige kontekster. Takket være deres usædvanlige udseende er de ikke så nemme at tolke og giver stemningen et tvist: Som legetøj til børn, som ironisk kunst i stuen eller som blikfang i entréen, i montrer og andre steder, men én ting er sikkert: Uanset hvad er Sjef Balloon kollektionen fra Fatboy sikker på at tiltrække masser af opmærksomhed.