• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

FDB Møbler

FDB Møbler er en dansk virksomhed, der tilbyder funktionelle og bæredygtige møbler til ethvert hjem. Producentens sortiment inkluderer nye designs samt klassikere af Børge Mogensen og Poul M. Volther.


Oplev alle kollektioner og serier fra FDB Møbler

Danske møbelklassikere

I begyndelsen af 1940'erne hyrede FDB nogle unge, modige møbelarkitekter og designere til at udvikle smukke, funktionelle møbler til overkommelige priser. Grundlæggelsen af FDB Møbler var et bevis på, at møbler af høj kvalitet ikke kun var forbeholdt de rigeste i samfundet. FDB Møbler bør sætte rammerne for et godt samvær, hvor nære familieværdier og et demokratisk samfund er centralt.

Virksomheden toppede i 1950'erne gennem 1970'erne, men lukkede fabrikken i 1980. I 2013 bragte detailfirmaet Coop Danmark A / S nogle gamle klassikere tilbage på markedet og turde genstarte FDB Møbler. Ud over velkendte og populære møbler designet af bl.a. Børge Mogensen og Poul M. Volther tilbyder producenten også nye designs, der kombinerer værdier fra fortid og nutid.

Vision: Bæredygtighed

FDB Møbler har sat sig som mål at blive Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed og er klar til at skubbe sine egne grænser for at opnå denne titel. For eksempel er alt træ, som den danske producent bruger, allerede certificeret med FSC®-tætningen. Alle tekstiler er også certificeret i henhold til OEKO-TEX®. FDB Møblers næste mål er at have alle produkter med den højeste miljøcertificering på det skandinaviske marked inden 2025 - den nordiske svane.

Side af FDB Møbler


 

Bæredygtighed hos FDB Møbler

Det danske mærke FDB Møbler gør sit bedste for at blive Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed og er klar til at skubbe sine egne grænser for at opnå denne titel.

De vigtigste designs