• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

ferm Living

ferm Living er et dansk firma, der specialiserer sig i design og fremstilling af møbler med et grafisk touch.

Skandinavisk design med sin helt egen signatur

Med detaljeret tilbehør og hyggelige møbler, der er inspireret af dansk modernisme fra midten af århundredet, har ferm Living glædet mennesker fra hele verden i over 10 år.


Oplev alle kollektioner og serier fra ferm Living

Ferm Living - indretning fra nord

ferm Living er et dansk firma, der specialiserer sig i design og fremstilling af møbler med et grafisk touch. Produktsortimentet strækker sig fra tapeter, tatoveringer på væggen, tekstiler, køkkenapparater til en stor KIDS-samling, og mange flere ting skal følges i fremtiden.

ferm Living opstod fra et grafikbureau i Århus, Danmark, der blev grundlagt afTrine Andersen i 2005. Virksomheden blev født efter at have besøgt en clairvoyant for sjov. Trine var forbløffet, da den klarsynede så en lille, forvirret fugl sidde på en gren, der tydeligvis ikke vidste, hvilken vej man skulle flyve. Dette syn var afgørende i Trines beslutning om at forfølge sin drøm om at drive sin egen virksomhed. Efter at ferm Living blev grundlagt, vidste hun, at den lille fugl havde fundet den rigtige vej og sat den på firmaets logo.

Succesfuld på verdensplan på bare 15 år

Virksomheden ændrede sit grafiske design forretningskoncept til virksomhedsdesign og salg af livsstilsprodukter, da Trine redesignede sit hjem. Hun ledte efter et grafisk tapet, men kunne ikke finde det rigtige mønster hvor som helst - og lignende mønstre var alt for dyre for hende. Da hun troede, at andre sandsynligvis havde det på samme måde, besluttede hun at lave grafisk tapet selv til en overkommelig pris. Den første tapetkollektion dukkede op i februar 2006, og siden har den gået hurtigere og hurtigere. Ferm Living er nu aktiv på mange markeder rundt om i verden og har kontorer i Australien, USA, Finland, Holland, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Italien, Sverige og Japan.

Du kan finde flere oplysninger om virksomheden i vores blogindlæg10-årsdagen for den danske producent.

Side af ferm Living


 

Kunsten at skabe et hjem - ferm Living

Et hjem er ikke kun en samling af genstande. Et hjem er ikke lavet af perfekte farver eller former, det er individuelt, har en sentimental værdi. Hjem er ikke bare et sted, det er en følelse.