• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fiam

Fiam blev grundlagt i 1975 af Francesco Favagrossa. Familievirksomheden fokuserer på kvalitet, komfort og design "made in Italy" og sætter trendsættende standarder med sine møbler og produkter.


Oplev alle kollektioner og serier fra Fiam

Fiam blev grundlagt i 1975 af Francesco Favagrossa. Virksomheden har altid været drevet med omsorg og entusiasme fra en familievirksomhed. Siden starten har Fiam prioriteret skabelse og produktion af møbler og produkter, der lover kvalitet, komfort og design. I dag sælges Fiam-produkter over hele verden. Liggestole og solstole som Fiesta, Amigo eller Samba er markedsledende produkter, der sætter trendsættende standarder for konkurrenterne.

Fiam tankegangen er strengt taget "Made in Italy", fra de nyeste tekniske løsninger til valg af materialer til omhyggelig kontrol af de forskellige fremstillingsprocesser. Fiam-kunder skal tilbydes maksimal komfort, sikkerhed og holdbarhed. Meget modstandsdygtigt aluminium og stål, højtekniske tekstiler og tilbehør fremstillet af nøje udvalgte materialer kombineres for at sikre, at produkterne er så lette og holdbare som muligt.

Side af Fiam