Banner – Fleimio design
Fleimio design

Fleimio design

Fleimio er et familieejet firma fra Tuusula, som designer, producerer, sælger og markedsfører sine moderne og varme træprodukter til indendørs brug. Produkterne bliver designet af en finne og fremstilles med hjælp fra et netværk af partnere.

Filter

Fleimio – Woodhopper Fleimio - Woodhopper, grå 1.029,00 kr. *Fleimio Design – brændevogn Fleimio – brændevogn, sort 2.965,00 kr. *Fleimio – Woodhopper Fleimio – Woodhopper, grøn 1.029,00 kr. *Fleimio Design – brændevogn Fleimio Design – brændevogn, hvid 2.965,00 kr. *Fleimio Design – brændevogn mini Fleimio Design – brændevogn Mini, hvid 2.669,00 kr. *Fleimio Design – brændevogn mini Fleimio design – brændevogn Mini, sort 2.669,00 kr. *

Del
  •  Facebook
  •  Pinterest
  •  Google+
  •  Twitter
  •  E-mail

Fleimio er et familieejet firma fra Tuusula i Finland, som designer, producerer, sælger og markedsfører sine moderne og varme træprodukter til indendørs brug. Produkterne bliver designet af en finne og fremstilles i Finland med hjælp fra et netværk af partnere, der anvender træ som råmateriale og følger principperne om bæredygtighed.

Alle Fleimio produkter er designet og produceret i Finland. Så vidt muligt kommer råvarerne også fra de tusind søers land. På den måde er Flemio et firma, som fokuserer på bæredygtig udvikling, på trods af at det blev grundlagt i 2010.

Side af Fleimio design


Designer