Formagenda

Lamperne fra Formagenda kæmper mod alt, hvad der er kedeligt og rent funktionelt, og i processen glemmer de aldrig kærligheden til design. Formagenda kræver af sig selv, at de designer nye lamper, der betyder noget for ejeren.Formagenda står for følelser, form og karakter, for den præcise anvendelse af form i en ny sammenhæng.

Formagenda designerlamperne modstår alt, der er kedeligt og rent funktionelt, og i processen glemmer de aldrig kærligheden til design. Formagenda kræver af sig selv, at de designer nye lamper, der betyder noget for ejeren.

Produkterne fra Formagenda er aldrig anmassende eller højtråbende. På trods af dette begejstrer lamperne med sjove kombinationer og ved at bryde med traditionen.

Så formerne, som ved første øjekast er enkle, er levende og bevarer deres egen karakter. Detaljerne i Formagendas produkter kommer fra tidligere epoker eller fra modeverdenen. Designerne har skabt nye forbindelser og gjort lamperne individuelle. Produkternes form og frembringelse bør få beskueren til at åbne sig selv over for dette fascinerende sammenspil og nyde det.

Side af Formagenda