• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

frauMaier

Der er ikke nogen personlighedskult omkring frauMaier, det fremadstormende designmærke fra Esslingen i nærheden af Stuttgart. frauMaier elsker de klare linjer. frauMaiers design inden for møbler, lamper og tilbehør er præget af funktionalitet og farver.


frauMaier elsker klare linjer – kunstfærdige design udviklet af en hund

Ingen andre designere opfanger kundernes behov så hurtigt som frauMaier. Hun står med vidtåbne øjne midt imellem virksomhedens møbler, lamper og tilbehør, og hun stjæler næsten billedet fra designerprodukterne med sin blændende charme. Ikke så underligt, at det er lykkedes for frauMaier at blive et kendt navn inden for moderne design på bare to år.

Design ved hjælp af en hund? Præcis! Der er ikke nogen personlighedskult omkring frauMaier.com, det fremadstormende designermærke fra Esslingen i nærheden af Stuttgart.

Hvem hjælper den firbenede chef med arbejdet?

Ikke relevant, derfor de lakoniske oplysninger. Det handler ikke om navnene, men om produkterne. frauMaier Og dem behøver man ikke at skjule.

Det er indlysende: frauMaier elsker klare linjer. Funktionalitet og farve udgør designet. Uanset om det drejer sig om en gulvlampe, en stol eller belysning til en bar – så er der intet, der afleder opmærksomheden fra det lyse, næsten grafiske design, som selv materialerne må bøje sig for: Hverken træ eller metal afleder opmærksomheden fra essensen – de funklende farver, som kunderne kan vælge mellem på baggrund af et bredt sortiment. Så forfriskende design, så overraskende moderate priser. Hos frauMaier er det tilsyneladende holdningen, at folk med god smag skal belønnes. Indtil nu er disse produkter blevet forhandlet via udvalgte forhandlere i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland.

Side af frauMaier