• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

freistil

Freistil er et brand designet af Rolf Benz, som har påtaget sig at producere møbler, som ikke følger faste regler, og som kan samles individuelt, så de passer til enhver stil og enhver smag.


Moderne polstermøbler fra Tyskland

freistil betyder ikke at følge faste regler og stadig producere møbler af ekstraordinær kvalitet.

Rolf Benz' mærket har gjort det til sin opgave at producere møbler, der ikke følger faste regler og kan samles individuelt, så de passer til enhver smag og stil. freistil tager den frihed at genskabe sin egen stil hver dag.

Værdier som oprindelse, naturlighed og ansvarlighed spiller en afgørende rolle hos freistil. Polstringen får freistil af Rolf Benz. Virksomheden har i årtier været én af de mest berømte møbelproducenter i hele verden. freistil trækker på hele virksomhedens erfahring og håndværk, både i udviklingen og produktionen. Alle sofaer og lænestole er fremstillet på virksomhedens egen fabrik i Mötzingen syd for Stuttgart. Betrækkene kommer fra omhyggeligt udvalgte og anerkendte tekstilproducenter, som det danske firma Kvadrat.

Alle sofaer og lænestole af freistil er certificeret med den blå engel. Dette tyske officielle miljømærke betyder, at sofaerne og lænestolene har et lavt udslip af emissioner. Den miljøvenlige produktion af polstringen og referencematerialer er også miljøcertificeret. Desuden opfylder freistil de høje industrielle standarder med hensyn til kvalitet, opfylder kravene fra den tyske formuefællesskab og har fået tildelt "Goldenen M", der er det højeste kvalitetsmærke af møbler i Tyskland.

Side af freistil