Fritz Hansen - 6 stole fra 7-serien til en pris af 5

Fritz Hansen - Serie 7 - Samling - header
Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


Serie 7 stole til en eksklusiv tilbudspris

Serie 7-stole fås udelukkende fra Connox i marts 2021 til den specielle pris. Hvis du køber 5 stole, får du den 6. Gratis!

Med 3107-serien - et design fra 1955 - skabte designer Arne Jacobsen en stol, der skulle skrive designhistorie. Let, let at stable og samtidig ekstremt stabil, Serie 7 var den perfekte stol til opholdsstuen. Men selv Jacobsen kunne ikke have forudset, at udkastet som et af de mest populære udendørs møbler i slutningen af det 20. Og det tidlige 2 1. Skulle være århundredet.

Stolen, som siden er blevet en klassiker, er produceret af Fritz Hansen i en bred vifte af forskellige farver og underlag. Dette gør 7-serien ekstremt mangesidet. De kompressionsstøbte sædeskaller fås i ti forskellige træsorter: ahorn, bøg, aske, kirsebær, Oregon fyr, alm, valnød, eg, mørkbejdset eg eller helt farvet mørk eg. Kernefineret er altid lavet af bøg.

Klassikeren til konfiguration

Serie 7 er en absolut allrounder og fås som spisestol eller arbejdsstol. De forskellige stof- og læderbetræk, som sæde og ryg kan deles helt eller delvist med, lover mere komfort. Ifølge dine egne ideer kan Series 7-stolen konfigureres i en lang række farver, baser og om ønsket med armlæn.

Farvet fra top til tå

Nye specielle farver og jubilæumsudgaver lover eksklusivitet og klæder klassikeren i en ny skikkelse. Serie 7 har været tilgængelig i en begrænset specialudgave siden 2015, ægte smykker med polerede og forgyldte baser samt i et monokromt all-over-look og baser i matchende farver. Derudover præsenteres klassikeren i en ny farvepalet af kunstneren Tal R. Dette inkluderer begge dele
sarte rosenfarver såvel som rige blå nuancer:

"Alle farver har en ting til fælles: De ligger mellem to farver og tegnes kontinuerligt i en af de to retninger, så farverne får en dybde og muliggør en forbindelse med følelsesmæssige billeder. For mig er det vigtigt at være bagved de sprudlende foreninger med hver farve skjuler også en historie. " ifølge kunstner Tal R."Derfor har hver af de ni farver, jeg har valgt til serie 7, sin egen historie og gør det muligt forat se stolen fra et helt nyt perspektiv."

Tidløse former lavet af træ

Klassikeren forbliver dog trævarianten i naturlig, hvid eller sortlakeret med forkromet bund. Serie 7 er et af de mest succesrige design af den danske designer, der kombinerede modernistisk minimalisme med kærlighed til naturlige materialer i siddemøblerne. Med plads i Museum of Modern Art og flere millioner solgte eksemplarer er Series 7Arne Jacobsen stol rette en af klassikerne blandt siddemøbler.