• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Frost

Den danske virksomhed Frost blev grundlagt af Hans Jørgen Frost i 2002. Hos Frost udvikles der modige og innovative produkter med fokus på alsidigt design, klare linjer og utallige kombinationer.


Oplev alle kollektioner og serier fra Frost

Den danske virksomhed Frost blev grundlagt af Hans Jørgen Frost i 2002. Hos Frost udvikles der modige og innovative produkter med fokus på alsidigt design, klare linjer og utallige kombinationer, hvor formen altid er funktionel.

Allerede på et tidligt tidspunkt begyndte Frost at arbejde tæt sammen med verdenskendte virksomheder såsom Bønnelycke mdd og Busk+Hertzog. Ud af dette samarbejde opstod der en solid virksomhedsstruktur, der garanterer stilfuld og kvalitativ kontinuitet. Frost har på dette grundlag arbejdet med internationalt kendte designere og udvikler æstetiske og funktionelle produkter af høj kvalitet.

Hvert Frost design er udviklet med den samlede pakke for øje. På den måde er produktet, kataloget, pakken og hjemmesiden alle forbundet. Det overordnede koncept for Frost er at give kunder, designere og arkitekter inspiration til at indrette og designe køkkener, badeværelser, opholdsrum, entréer osv.

Med sine produkter koncentrerer Frost sig om nøjagtigt de detaljer, der gør et hjem behageligt og perfekt. Frost er blevet hædret med adskillige nationale og internationale designpriser for sine produkter og tæller blandt de mest succesfulde danske virksomheder på dette område.

Side af Frost